Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fondul Proprietatea a raportat un profit de aproape doua miliarde lei, la noua luni, in crestere cu 103,7%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea a raportat un profit de aproape doua miliarde lei, la noua luni, in crestere cu 103,7%

Fondul Proprietatea a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit net de 1,936 miliarde lei, in crestere cu 103,7% comparativ cu cel din perioada similara a anului trecut, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Gaura din buget dupa 9 luni este de aproape 21 miliarde de lei

Gaura din bugetul de stat este de 21 de miliarde de lei dupa primele noua luni ale acestui an, din cauza faptului ca guvernul PSD a estimat venituri mult prea mari fata de cele reale, a precizat ministrul Finantelo.

LUDOVIC ORBAN: Doua miliarde de lei pentru platile aferente contractului pentru rachetele Patriot

Premierul Ludovic Orban a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Apararii Nationale, ca a deblocat suma de doua miliarde de lei pentru contractul referitor la rachetele Patriot.

Licitatia de 1,15 miliarde lei organizata de Primaria Sectorului 2 pentru serviciul de salubrizare: CNSC a admis contestatia care reclama ca se consolideaza monopolul Supercom

Consiliul National de Solutionarea Contestatiilor a admis contestatia facuta de firma Romprest la licitatia de 1,15 miliarde lei organizata de Primaria Sectorului 2 pentru delegarea gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale si deszapezirea cailor publice, pentru urmatorii 7 ani. Romprest acuza ca in caietul de sarcini se cere o cifra de afaceri mult prea mare, 305. 000 lei pe ultimii 3 ani, o perioada mult prea scurta pentru obtinerea autorizatiei de mediu pentru statia de sortare si pentru construirea acesteia, dar si cerinte care ar produce pierderi financiare, de exemplu ca utilajele de deszapezire sa nu poata fi folosite vara in alte activitati. Contestatarul este de parere ca aceste conditii erau de natura sa consolideze monopolul agentului economic care presteaza in prezent serviciul, respectiv Supercom. CNSC a admis in mare parte toate observatiile contestatarului, iar Primaria le-a indreptat.

Banca Transilvania, profit de 1,38 miliarde in primele 9 luni, in crestere cu 42%

Banca Transilvania a realizat in primele noua luni un profit net de 1,38 miliarde lei in primele nou.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL: Cifra de afaceri a Romgaz a crescut cu 10,1% la 3,790 miliarde lei

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SA, a realizat, in primele noua luni ale anului curent, un profit net de 1,185 miliarde de lei, cu 18,9% 188,5 milioane de lei) mai mare decat cel consemnat in aceeasi perioada din 2018 - 996 milioane de lei, arata arata raportul trimestrial privind activitatea economico-financiara a Grupului Romgaz la 30 septembrie 2019 perioada 01. 2019), publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primaria Capitalei a incasat cu 1,2 miliarde lei mai putin decat a estimat la inceputul anului. Doar 50% din banii pentru investitii au fost cheltuiti

In primele 9 luni ale acestui an, Primaria Capitalei a incasat cu aproape 1,2 miliarde lei mai putin fata de cat a estimat in bugetul initial, respectiv 2,5 miliarde lei fata de 3,8 miliarde lei, potrivit executiei bugetare aprobate joi de Consiliul General. Pentru cheltuielile de functionare s-au cheltuit circa 2,2 miliarde lei din cele aproape 3 prevazute initial.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )