Libnet.ro
UNICEF

01:05

INS, PENTRU PRIMUL SEMESTRU: Investitiile nete realizate in economia nationala au crescut cu 12,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS, PENTRU PRIMUL SEMESTRU: Investitiile nete realizate in economia nationala au crescut cu 12,1%

Investitiile nete realizate in economia nationala au crescut cu 12,1% in primul semestru, la 39,68 miliarde lei, comparativ cu semestrul I 2018, arata datele transmise astazi de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Investitiile nete realizate in economia nationala au crescut cu 12,1% in primul semestru, la 39,68 miliarde lei

Investitiile nete realizate in economia nationala au crescut cu 12,1% in primul semestru, la 39,68 miliarde lei, comparativ cu semestrul I 2018, arata datele transmise luni de Institutul National de Statistica INS).

Investitiile nete realizate in economia nationala au crescut

Investitiile nete realizate in economia nationala au crescut cu 12,1% in primul semestru, la 39,68 m.

Economia Romaniei - in crestere cu 4,7% in primul semestru

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in special pe baza consumului din gospodarii, potrivit datelor provizorii, publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

Economia Romaniei, in crestere cu 4,7% in primul semestru, pe fondul majorarii consumului populatiei

Romania a inregistrat ocrestere a Produsului Intern Brut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in.

Consumul populatiei a crescut PIB-ul cu 4,7%, in primul semestru

Cresterea economica din primul semestru din acest an a fost de 4,7%, potrivit datelor provizorii ale Institutului National de Statistica INS). PIB-ul nominal a fost de peste 440,9 miliarde lei. Mare parte din crestere s-a realizat datorita consumului populatiei.

RAPORT ASF PENTRU PRIMUL SEMESTRUL AL ANULUI 2019: Societatile de asigurare au subscris prime brute in crestere cu 7,8%

Aproximativ 89% din volumul total de prime brute subscrise a fost realizat de 10 societati de asigurare din cele 28 existente * Piata a continuat sa fie dominata de asigurarile generale in proportie de 79% Societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF au subscris prime brute in valoare de 5,4 miliarde de lei, in crestere cu 7,8% fata de aceeasi perioada a anului anterior, potrivit raportului privind evolutia pietei de asigurari in primul semestru al anului 2019 prezentat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )