Libnet.ro
UNICEF

22:17

LUDOVIC ORBAN: Nuclearelectrica a reusit cresterea profitului cu 120 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nuclearelectrica a reusit cresterea profitului cu 120 de milioane de lei

Nuclearelectrica SNN) a reusit o crestere a profitului de 120 de milioane de lei in primele sase luni ale acestui an comparativ cu primele sase luni din anul trecut, reiese din declaratiile de astazi ale primului ministru Ludovic Orban, care a facut o vizita oficiala la centrala de la Cernavoda. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

LUDOVIC ORBAN: Data alegerilor legislative trebuie sa fie, conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

Este oficial. Ludovic Orban, avertisment de ultima ora. Ce se va intampla in Romania dupa 31 iulie. Toata lumea este obligata sa prezinte acest lucru

Momente de importanta maxima au avut loc miercuri, in sedinta de Guvern in care Ludovic Orban le-a cerut tuturor ministrilor sa stabileasca lista de proiecte care pot fi finantate in cadrul exercitiului financiar multianual european 2021-2027, profitand de faptul ca Romania are garantia, in urma deciziei Consiliului European, ca va beneficia de 80 de miliarde .

Ludovic Orban, promisiuni fara precedent: Klaus Iohannis ne-a adus fonduri la care nici n-am visat. Ce se intampla cu fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca este nevoie de o mobilizare la maximum, pentru a putea beneficia de intreaga suma de 80 de miliarde de euro, fonduri europene. Orban le-a cerut tuturor ministrilor implicare pentru stabilirea programelor prioritare pana la 31 iunie.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

LUDOVIC ORBAN: Planul de rezilienta si recuperare, necesar pentru finantarea prin programul Next Generation EU

Guvernul trebuie sa accelereze procedurile pentru pregatirea Acordului de parteneriat, privitor la bugetul Uniunii Europene 2021-2027, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, dupa ce Consiliul European a aprobat cadrul financiar multianual 2012-2027.

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )