Libnet.ro
UNICEF

12:30

Le Monde: Romania vampirizeaza piata europeana a porumbului si preia coroana de cel mai mare producator

Adevărul Adevărul,
Le Monde: Romania vampirizeaza piata europeana a porumbului si preia coroana de cel mai mare producator

Romania, numita de jurnalistii francezi tara lui Dracula, a vampirizat piata europeana a porumbului, urmand sa recolteze in acest an intre 14,5 si 15 milioane tone de porumb, comparativ cu doar 11,8 milioane de tone cat va recolta Franta, ceea ce inseamna ca tara va prelua in acest an coroana de cel mai mare producator european, scrie publicatia franceza Le Monde. continuă pe Adevărul

Presa franceza: Romania vampirizeaza piata europeana a porumbului

Romania ar urma sa recolteze in acest an intre 14,5 si 15 milioane tone de porumb, comparativ cu doar 11,8 milioane de tone cat va recolta Franta, ceea ce inseamna ca Romania va prelua coroana de cel mai mare.

De necrezut! Romania va ajunge cel mai mare producator de porumb din UE. Le Monde: Tara lui Dracula VAMPIRIZEAZA piata europeana

Agricultura autohtona este pe cale sa reuseasca o performanta neasteptata. Anul acesta, Romania ar urma sa recolteze intre 14,5 si 15 milioane tone de porumb, comparativ cu doar 11,8 milioane de tone cat.

Le Monde: Romnia, cel mai mare producator de porumb de pe continent / Tara lui Dracula vampirizeaza piata europeana

Romania ar urma sa recolteze in acest an intre 14,5 si 15 milioane tone de porumb, comparativ cu doar 11,8 milioane de tone cat va recolta Franta, ceea ce inseamna ca Romania va prelua coroana de cel mai mare producator european de porumb, potrivit unei estimari a Asociatiei generale a producatorilor de porumb AGPM), citata de cotidianul Le Monde si Agerpres.

Dragnea si Dancila ii dau replica lui Tariceanu, dupa ce a spus ca Romania nu e pregatita sa preia presedintia Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-au contrazis joi pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care a afirmat ca, in conditiile razboiului politic total din aceste luni, Romania nu este pregatita sa preia presedintia.

Calin Popescu Tariceanu: Romania nu este pregatita sa preia presedintia Consiliului UE

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca Romania nu este pregatita sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene. Astfel, acesta precizeaza ca propunerea unui acord.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )