Libnet.ro
UNICEF

13:45

IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI Deficitul comercial al Romaniei s-a adancit la 7,34 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI Deficitul comercial al Romaniei s-a adancit la 7,34 miliarde de euro

Deficitul comercial al Romaniei s-a adancit la 7,34 miliarde de euro in primele cinci luni ale anului, in crestere cu 742,3 milioane de euro comparativ cu aceeasi perioada din 2019, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul comercial a ajuns la 7,3 miliarde euro, in primele cinci luni. Si importurile, si exporturile s-au prabusit

Romania a inregistrat in primele cinci luni ale anului un deficit comercial de 7,34 miliarde euro, in crestere cu 742,3 milioane euro fata de anul trecut, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI ANCOM a sanctionat pietele telecom, posta si echipamente radio cu 995.900 lei

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a aplicat, in prima jumatate a acestui an, sanctiuni pe pietele telecom, posta si echipamente radio, in valoare de 995. 900 de lei, din care mai mult de jumatate a reprezentat amenda aplicata Orange Romania pentru incidentul de securitate din 14 ianuarie 2020, care a afectat 1,92 milioane de conexiuni, la nivel national, scrie Agerpres.

STS: 5 milioane de apeluri la 112, in prima jumatate a anului

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) transmite ca in primele sase luni ale anului au fost inregistrate 4. 707 apeluri la Serviciul de urgenta 112, cu 14,33% mai putine fata de aceeasi perioada a anului trecut.

CCR: Plata salariilor din Fondul de garantare in primele 3 luni de insolventa, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) arata ca exista posibilitatea legala ca dreptul de administrare sa fie ridicat intr-o etapa ulterioara a procedurii generale a insolventei - perioada de observatie sau de reorganizare judiciara, inclusiv in etapa finala a insolventei. De aceea, CCR a stabilit ca, in respectiva perioada, utilizarea Fondului de garantare pentru plata salariilor este neconstitutionala.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )