Libnet.ro
UNICEF

18:45

IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN, Numarul cererilor de solutionare trimise catre CSALB a crescut cu 93%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN, Numarul cererilor de solutionare trimise catre CSALB a crescut cu 93%

Numarul persoanelor fizice care au trimis catre Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB) cereri de solutionare a nemultumirilor cu bancile sau IFN-urile, de la inceputul anului, a crescut cu 93% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 1. 053 de persoane comparativ cu 544 de cereri conforme inregistrate in prima jumatate a anului 2018), a transmis, ieri, institutia prin intermediul unui comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Volumul lucrarilor de constructii ca serie bruta, crestere de 23,1%

Volumul lucrarilor de constructii a crescut ca serie bruta, cu 23,1% in primele cinci luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 14,5%, potrivit datelor Institutului national de Statistica.

POTRIVIT INS, IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Afacerile din serviciile de piata prestate intreprinderilor, majorare de 14,8%

Afacerile din serviciile de piata prestate intreprinderilor s-au majorat in primele cinci luni din acest an, fata de perioada similara din 2018, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata.

POTRIVIT INS, IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Afacerile din comertul cu ridicata, crestere de 8%

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut, in primele cinci luni din 2019, fata de perioada similara a anului trecut.

IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Deficitul de cont curent a crescut cu 32,6%

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,401 miliarde de euro, in primele cinci luni din 2019, in crestere cu 32,6% comparativ cu cel din perioada similara din 2018, de 2,564 miliarde euro, se arata intr-un comunicat de presa al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Datoria externa totala a crescut cu peste 4 miliarde de euro in primele 5 luni ale anului

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,401 miliarde de euro, in primele cinci luni din 2019, in crestere cu 32,6% comparativ cu cel din perioada similara din 2018, de 2,564 miliarde euro, se arata intr-un comunicat de presa al.

DATE INS PENTRU PRIMELE CINCI LUNI DIN ACEST AN: Importurile si productia de titei, in declin

Romania a importat, in primele cinci luni din 2019, o cantitate de titei de 3,44 milioane tone echivalent petrol tep), cu 0,6% 21. 700 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Importurile de titei, scadere de 0,6%

Tara noastra a importat, in primele cinci luni din 2019, o cantitate de titei de 3,44 milioane tone echivalent petrol tep), cu 0,6% 21. 700 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,1 miliarde de euro in primele cinci luni

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,109 miliarde euro in primele 5 luni, la 103,526 miliarde euro, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

HOROSCOP. Ce efecte au pentru sase luni Eclipsele verii si cum afecteaza zodiile

Pe data de 16 iulie 2019 am trait cu totii cea de-a doua eclipsa a sezonului verii acestui an, eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn care a putut fi vizibila si pe teritoriul Romaniei. Eclipsa de.

Romania, raiul scumpirilor: timp de sase luni consecutive am avut cele mai mari cresteri de preturi din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )