Libnet.ro
UNICEF

10:45

STUDIU: Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Adevărul Adevărul,
STUDIU: Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 13,7% din totalul consumului, cu 1,2 puncte procentuale mai putin fata de mai si cu 3,6 puncte procentuale comparativ cu ianuarie 2019, iar un nivel al contrabandei de sub 14% nu s-a mai inregistrat de sase ani, arata un studiu Novel Research. continuă pe Adevărul

NOVEL RESEARCH: Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 13,7% din totalul consumului, cu 1,2 puncte procentuale mai putin fata de mai si cu 3,6 puncte procentuale comparativ cu ianuarie 2019, conform unui studiu Novel Research, in care se precizeaza ca un nivel al contrabandei de sub 14% nu s-a mai inregistrat de sase ani.

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 13,7% din totalul consumului, cu 1,2 puncte procentu.

CURS VALUTAR. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7332 leieuro, in crestere cu 0,07% fata de valoarea atinsa joi. Lira sterlina a urcat la cel mai mare nivel.

Totul despre anul scolar 2019-2020: anul cu cel mai mic numar de elevi din`90 incoace Structura, calendarul examenelor nationale si problemele nerezolvate

Anul scolar 2019-2020 care incepe luni marcheaza un record negativ postdecembrist in evolutia efectivelor de elevi din invatamantul preuniversitar, fiind pentru prima data cand numarul acestora scade sub trei milioane. Astfel, doar 2,8 milioane de elevi incep de luni cursurile anului scolar 2019-2020, iar la catedra sunt 215. 289 de profesori. Ministerul Educatiei ii asteapta in 17. 464 de scoli, dintre care 6. 293 au personalitate juridica, iar 11. 171 sunt structuri arondate acestora.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 AUGUST - 3 SEPTEMBRIE Nuclearelectrica - cel mai rentabil emitent din BET

Actiunile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) au crescut cu 3,32%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare interval 27 august - 3 septembrie), fiind astfel performerul emitentilor ce compun indicele BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), clasandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor in perioada avuta in vedere. La randul sau, BET a inregistrat o scadere marginala, de 0,04%, in perioada 27 august - 3 septembrie.

FOTO Auchan Romania a deschis Auchan Liberty, cel mai mare supermarket din Romania

Auchan Retail Romania a deschis astazi al doilea magazin pe formatul supermarket, in centrul comercial Liberty Center din Bucuresti. Noul supermarket are o suprafata de 2. 500 metri patrati, ofera 14. 000 de produse alimentare si nealimentare si este cel.

Cel mai mare REGRET din viata Oanei Zavoranu. Abia acum s-a aflat: S-a intamplat in 2006, cand...

Oana Zavoranu a vorbit despre sacrificiile facute in urma cu mai multi ani, care acum au devenit adevarate regrete. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI La 15 ani.

Ubinas a erupt miercuri. Cel mai activ vulcan din Peru a provocat ploi de cenusa peste mai multe localitati

Vulcanul Ubinas, cel mai activ din Peru, a erupt miercuri si a provocat ploi de cenusa, care au cazut peste mai multe localitati, a anuntat Institutul de Geofizica, citat AFP preluata de Agerpres. Au fost.

Statistica sumbra: 80,1% din decesele din Romania puteau fi evitate, cel mai mare procentaj din UE

Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate, tinand cont de cunostintele si tehnologia medicala, cu 80,1% din total, fata de o medie de 68% in UE, arata datele publicate joi de.

Business report: Gripa la Berlin, Bucurestiul face febra: cel mai mare partener pentru exporturile romanesti se apropie de recesiune tehnica; Bancile nu mai dau credite pentru locuinte. Motivele: scaderea gradului de indatorare si cresterea preturilor

Cea mai mare economie UE este aproape de recesiune exporturile Germaniei in declin. Exporturile Germaniei au scazut cu 1,3% in Trimestrul 2, cel mai mare declin din ultimii sase ani, iar cresterea lor firava pe intreg primul semestru. Ce credit poate obtine o familie cu un venit de 5. 000 lei. Statisticile arata ca peste 30% dintre tinerii romani, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, iau in calcul un credit pentru achizitia unei locuinte iar aceasta in timp ce 13%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )