Libnet.ro
UNICEF

05:45

33 de farmacii din Romania vor fi preluate de un grup german

Adevărul Adevărul,
33 de farmacii din Romania vor fi preluate de un grup german

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea de catreHelp Net, membra a grupului german Phoenix, a unui numar de 33 de farmacii detinute in tara noastra de patru societati. continuă pe Adevărul

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Patronul unei echipe de fotbal din Romania, gasit mort in raul Mures. Dan Ristin era dat disparut de vineri

Dan Ristin a fost gasit mort in raul Mures. Patronul unei echipe de fotbal din Romania a fost dat disparut in cursul zilei de vineri, iar azi a fost gasit fara suflare. Care sunt ipotezele oamenilor legii despre tragicul eveniment? Dan Ristin a fost gasit mort in raul Mures Patronul unei echipe de liga a .

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii sunt sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii au fost sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii au fost sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

Cealalta fata a afacerilor agricole din Romania: Venituri mari, dar si datorii. TOP judete

Afacerile din domeniul agriculturii au avut venituri in crestere continua in perioada 2016-2018, dar atentie si la datoriile pe care firmele din domeniu le acumuleaza! O analiza realizata de sistemul de business intelligence Termene. ro ne arata harta celor mai puternice firme agricole din Romania.

Studiu: Firme din Romania cauta muncitori necalificati din strainatate

Un sfert dintre firmele din Romania care au participat la un studiu realizat de o companie de consultanta iau in calcul importul de forta de munca pentru a-si acoperi deficitul de angajati, cererea fiind, in special, pentru muncitori necalificati sau sezonieri, scrie Mediafax.

Cum s-a schimbat Gina Pistol, dupa o saptamana de filmari la Asia Express. Fata mea, cand am plecat din Romania!

Gina Pistol, concurentii si echipa de productie filmeaza deja de o saptamana pentru Asia Express sezonul 3. Prezentatoarea reality show-ului a intampinat deja probleme venite in urma schimbarii de mediu. Vedeta Antena 1 a aratat tot fanilor, intr-un filmulet postat in mediul online. Cum s-a schimbat Gina Pistol, dupa o saptamana de filmari la Asia .

Daea: Comisia Europeana nu a interzis exportul de carne de porc din Romania, ca urmare a pestei

Comisia Europeana nu a luat decizia de a interzice exportul de carne de porc din Romania, chiar daca.

Business report: McDonald`s incepe importul de angajati si va aduce srilankezi in restaurantele din Romania; Cum explica ANRE alocarile diferite de energie ieftina pentru furnizorii care vand energia electrica populatiei; Trei fosti manageri din Pro desp

Brexitul da o lovitura dura Germaniei. Am putea asista la o noapte a cutitelor lungi. Industria in PIB in statele UE. Problemele de la productivitate in Romania.

Concert simfonic unic in Europa intr-o pestera din Romania: Rezonanta pesterei iti da fiori!

Peste trei mii de oameni au participat la un concert simfonic unic in Europa. Pentru al 35- lea an la rand , Pestera Romanesti din muntii Poiana Rusca a rasunat de acorduri ale muzicii clasice intr-o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )