Libnet.ro
UNICEF

09:45

Apple, acuzata ca ar fi restrictionat platile online

Adevărul Adevărul,
Apple, acuzata ca ar fi restrictionat platile online

Comisia Europeana afirma ca are informatii potrivit carora Apple ar fi restrictionat platile online pentru achizitiile de bunuri si servicii prin intermediul aplicatiilor sau site-urilor comerciantilor, incalcand legislatia europeana in domeniul concurentei. continuă pe Adevărul

COMISIA EUROPEANA A DECIS: Majorarea capitalului social la CEC Bank nu este ajutor de stat

Majorarea capitalului social la CEC Bank cu 940 milioane de lei nu este ajutor de stat, a anuntat, ieri, Comisia Europeana CE).

VIDEO Comisia Europeana, despre propunerea Romaniei pentru postul de comisar european, Victor Negrescu: Exista indoieli ca nominalizarea a fost facuta legitim de Guvernul interimar

Comisia Europeana a transmis miercuri ca exista indoieli ca ultima nominalizare pentru postul de comisar european, Victor Negrescu, a fost facuta legitim de catre Guvernul interimar care exercita puterea. CE apreciaza ca este o chestiune care trebuie rezolvata pe plan intern, subliniind ca oricine ar veni din Romania trebuie sa aiba acordul presedintelui Romaniei.

Comisia Europeana cartonas galben pentru Ecuador

Comisia Europeana isi continua lupta impotriva pescuitului ilegal la nivel mondial prin notificarea Republicii Ecuador cu privire la necesitatea de a-si intari masurile cartonas galben) de combatere a pescuitului ilegal, nedeclarat si nereglementat INN), se arata intr-un comunicat al executivului comunitar.

Comisia Europeana da unda verde Romaniei privind recapitalizarea CEC Bank

Comisia Europeana a constatat ca planurile Romaniei de a injecta capital in valoare de 200 de milioane de euro in CEC Bank, care este detinuta integral de stat, nu implica acordarea unui ajutor de.

Comisia Europeana a aprobat recapitalizarea CEC Bank

Comisia Europeana a constatat ca planurile Romaniei de a injecta capital in valoare de 200 de milioa.

Comisia Europeana a aprobat recapitalizarea CEC Bank

Comisia Europeana a constatat ca planurile Romaniei de a injecta capital in valoare de 200 de milioane euro in CEC Bank, care este detinuta integral de stat, nu implica acordarea unui ajutor de stat, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Comisia Europeana nu a interzis exportul de carne de porc din Romania

Comisia Europeana nu a luat decizia de a interzice exportul de carne de porc din Romania, chiar daca in tara noastra exista foarte multe restrictii din cauza prezentei pestei porcine, a declarat, sambata, ministrul interimar al Agriculturii, Petre Daea.

Masinile diesel, interzise oficial! Romanii au intrat in panica! Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Comisarul european pentru piata interna si industrie prevede disparitia masinilor diesel, in cativa ani, iar Uniunea Europeana poate schimba din temelii industria auto din Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )