Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bancile din Australia, anchetate pentru costul creditelor ipotecare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile din Australia, anchetate pentru costul creditelor ipotecare

Marile banci din Australia se confrunta cu o ancheta din partea autoritatii de reglementare a concurentei pentru costurile creditelor ipotecare, anunta Bloomberg, precizand ca investigatia vine in conditiile in care acestea nu au recurs la reduceri similare cu cele efectuate de banca centrala. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE SAPTE LUNI ALE ANULUI 2019 Crestere de 3,46% a portofoliului creditelor ipotecare din piata noastra

Reporter: Cum a evoluat segmentul creditelor imobiliareipotecare in acest an, atat in piata, cat si la Alpha Bank? Cristian Dragos: in primele sapte luni ale anului 2019, portofoliul de credite ipotecare la nivelul pietei a inregistrat o crestere de 3,46%, evolutia portofoliului Alpha Bank Romania fiind similara. Reporter: Care este perspectiva acestui sector? Cum estimati ca va evolua piata imobiliara, in functie de creditele acordate in acest domeniu?.

Politist rutier din Brasov, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Un agent de politie din cadrul Biroului Rutier al Politiei municipiului Brasov a fost retinut, luni,.

Peste 61 milioane lei din rezerva bugetara, pentru ca sase orase sa nu ramana fara caldura

Guvernul Romaniei a aprobat, vineri, alocarea sumei de peste 61,28 milioane de lei, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2019, in vederea asigurarii continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat, a populatiei din municipiile: Motru jud. Gorj) - 7. 956 mii lei; Gheorgheni jud. Harghita) - 2. 200 mii lei;.

Noi cu motiunea, presa straina cu realitatea. Cum ne vede The Associated Press - Targurile de toamna din Romania, incantare pentru toate varstele si buzunarele

Targurile de toamna din Romania sunt semnale zgomotoase si colorate ca vara a luat sfarsit. Si pentru multe familii din zonele mai sarace ale tarii sunt unele din putinele evenimente accesibile din tot anul. Targuri ca acela de la Titu, la nord-vest de Bucuresti, erau singurele distractii publice in Romania rurala din secolul al 19-lea. in zilele noastre sunt ceva mai tehnologizate, dar altfel putine s-au schimbat in doua secole.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )