Libnet.ro
UNICEF

13:31

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD si Raiffeisen intra in actionariatul CIT One

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD si Raiffeisen intra in actionariatul CIT One

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD - Groupe Societe Generale BRD) si Raiffeisen Bank intra in actionariatul CIT One, alaturi de Banca Comerciala Romana BCR), informeaza marti un comunicat al autoritatii de concurenta. continuă pe Ziarul Bursa

Trei mari banci din Romania vor sa aiba control asupra unei firme care ofera servicii de gestionare a numerarului

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD Groupe Societe Generale SA BRD) si Raiffeisen Bank SA intra in actionariatul CIT One SRL, alaturi de Banca Comerciala Romana BCR). Astfel, CIT One SRL va fi controlata, in comun, de BCR, BRD si Raiffeisen Bank.

Consiliul Concurentei a autorizat inchirierea de catre Socar Petroleum a sase statii de distributie carburanti de la Aral

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Socar Petroleum SA intentioneaza sa preia dreptul de folosinta asupra a sase statii de distributie carburanti, operate, in prezent, de catre Aral MTB SRL, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.

Preturile alimentelor din magazinele mici, verificate de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei verifica evolutia preturilor alimentelor din magazinele mici, pentru a vedea cat au crescut acestea in ultima perioada, a informat sambata presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu.

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, platforma prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, una dintre facilitatile noii platforme digitale a bancii, prin care o persoana isi poate deschide de la distanta un cont curent BT in lei si poate alege sa primeasca acasa, prin curier, un card de debit, potrivit unui comunicat remis marti AGERPRES.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

incepe batalia pentru Consiliul Concurentei: PSD vrea ca sefii sa fie numiti de Parlament, nu de presedintele tarii

Mandatul actualui presedinte al Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, expira in aceasta luna, motiv pentru care PSD vrea sa faca in asa fel incat acesta sa nu poata fi reales, iar o noua numire sa fie facuta de Parlament, nu de presedintele Romaniei ca pana acum. Miercuri va ajunge in plenul Senatului, camera decizionala, un proiect de lege care contine o serie de amendamente ale lui Serban Nicolae PSD), cele mai multe vizand impiedicarea unei noi numiri din partea presedintelui.

YouTube blocheaza videoclipurile legate de teoria prin care tehnolgia 5G transmite coronavirusul

YouTube va bloca videoclipurile cu teorii ale conspiratiei care raspandesc informatii despre legaturile dintre tehnologia 5G si coronavirus, dupa ce au fost raportate mai multe incendieri a unor stalpi de telecomunicatii cu tehnologie 5G in Marea Britanie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )