Libnet.ro
UNICEF

07:00

Consiliul Concurentei a demarat investigatii pe piata gazelor si pe cea de echilibrare a energiei electrice

B1 B1,
Consiliul Concurentei a demarat investigatii pe piata gazelor si pe cea de echilibrare a energiei electrice

Consiliul Concurentei a declansat investigatii pe piata gazelor si pe cea de echilibrare a energiei electrice, a declarat, sambata, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, la Scoala de vara -. continuă pe B1

Consiliul Concurentei, cu ochii pe gaze si electricitate

Consiliul Concurentei are in desfasurare investigatii pe piata gazelor si pe cea a electricitatii, dupa cum a anuntat, sambata, la Sinaia, Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei. Avem investigatii pe piata de gaze si electricitate, in perioada actuala. Ne uitam cum se tranzactioneaza gazele si avem in vedere Bursa Romana de Marfuri si OPCOM. Mai avem o investigatie in lucru privind piata de echilibrare de electricitate. Unele dintre inves-tigatii au fost demarate anul recut, altele - anul acesta.

Gazele si energia, sub lupa Consiliului Concurentei

Consiliul Concurentei are in desfasurare investigatii pe piata gazelor si pe cea a electricitatii, dupa cum a anuntat, astazi, Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei.

ANRE: Piata gazelor va fi complet liberalizata la 1 aprilie 2021, iar cea a energiei electrice la 1 iulie 2021

Piata gazelor naturale va fi complet liberalizata la 1 aprilie 2021, iar cea a energiei electrice la 1 iulie 2021, preturile reglementate urmand sa fie eliminate inclusiv la consumatorii casnici, a anuntat Zoltan Nagy-Bege, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), potrivit Agerpres. Reprezentantul ANRE a spus ca masura a fost agreata de toti participantii la piata, precum si de Comisia Europeana.

BOGDAN CHIRITOIU: Consiliul Concurentei si BNR vor finaliza in curand analizele pe tranzactia Banca Romaneasca - Eximbank

Consiliul Concurentei CC) si Banca Nationala a Romaniei BNR) vor finaliza in curand analizele pe tranzactia Banca Romaneasca - Eximbank, a spus, in aceasta dimineata, Bogdan Chiritoiu, presedintele CC, in cadrul unei intalniri cu presa, care are loc la Sinaia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )