Libnet.ro
UNICEF

15:00

Consiliul Concurentei: Ce masuri pot adopta companiile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Consiliul Concurentei: Ce masuri pot adopta companiile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

In contextul actual, din punct de vedere al legii concurentei, companiile pot adopta unele masuri ce pot fi justificate de prevenirea raspandirii coronavirusului, dar in acelasi timp, acestea nu trebuie sa conduca la restrangeri grave ale concurentei, anunta Consiliul Concurentei. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei: Companiile pot adopta unele masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului, dar nu trebuie sa conduca la restrangeri ale concurentei

Consiliul Concurentei precizeaza ca urmareste foarte atent comportamentul companiilor si atrage atentia acestora sa nu se foloseasca de criza provocata de coronavirus pentru a obtine avantaje prin:.

Consiliul Concurentei- investigatie pentru a analiza cresterea preturilor mastilor de protectie pe teritoriul Romaniei

Consiliul Concurentei a initiat o prima investigatie pentru a analiza cresterea preturilor mastilor de protectie pe teritoriul Romaniei, la scurt timp dupa amplificarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus COVID-19) la nivelul Uniunii Europene, afirma Florentina Munteanu, Partener si Andrea Grigoras, Managing Associate, Reff and Asociatii, societatea de avocati membra a retelei Deloitte Legal.

Consiliul Concurentei autorizeaza tranzactiile prin care Help Net vrea sa preia 8 farmacii ale Tri Farm

Consiliul Concurentei a anuntat, joi, ca a autorizat tranzactiile prin care Help Net Farma intentioneaza sa preia opt farmacii detinute de Tri Farm, precum si compania Ecofarmacia Network, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Consiliul Concurentei autorizeaza tranzactia prin care Help Net vrea sa preia 8 farmacii ale Tri Farm

Consiliul Concurentei a anuntat, joi, ca a autorizat tranzactiile prin care Help Net Farma intentioneaza sa preia opt farmacii detinute de Tri Farm, precum si compania Ecofarmacia Network, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Schimbari majore la metrou, pentru prevenirea raspandirii epidemiei: ce se intampla de astazi

Bucurestenii vor avea parte de schimbari majore cand vine vorba de deplasarea cu metroul prin Capitala. Acestea vor intra in vigoare de astazi, pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus. Avand in vedere numarul de persoane infectate cu coronavirus din Bucuresti, Ministrul Tranporturilor si Metrorex au luat mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii virusului COVID .

15 recomandari esentiale pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Evitarea locurilor aglomerate, respectarea regulilor de igiena, folosirea unor rute alternative de transport, folosirea cardului si limitarea la maximum a oricarui contact direct cu alte persoane, sunt cateva din cele 15 recomandari ale autoritatilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Consiliul Concurentei urmareste firmele, sa nu creasca nejustificat preturile, folosindu-se de criza coronavirus COVID-19

Firmele care s-ar folosi de situatia de criza coronavirus COVID-19 pentru a creste nejustificat preturile la produse si servicii risca amenzi si alte sanctiuni din partea Consiliului Concurentei, care a anuntat vineri ca urmareste atent situatia.

Munca la distanta in contextul epidemiei Covid-19. Ce masuri pot lua angajatorii in aceasta perioada?

In contextul cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul virus Covid-19 pe teritoriul Romaniei, se impune ca operatorii economici sa aiba in vedere o serie de masuri pentru protejarea salariatilor lor. Atat Codul Muncii, cat si Legea 3192016 a securitatii si sanatatii in munca Legea 3192006) asigura un cadru legislativ care sa permita angajatorilor, in contextul epidemiei Covid-19, sa ia masuri pentru a proteja sanatatea salariatilor lor.

DSU, apel ferm catre populatie. Recomandarile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta vine cu 15 recomandari privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19) .

CORONAVIRUS |iNDRUMARI adresate parohiilor si manastirilor, pentru PREVENIREA raspandirii virusului

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis, miercuri, restrictionarea activitatilor culturale, stiintifice, religioase, sportive si de divertisment in spatii inchise cu participarea a peste 100 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )