Libnet.ro
UNICEF

14:00

Conpet estimeaza un profit net de 60,66 milioane lei, in scadere cu 18%

Adevărul Adevărul,
Conpet estimeaza un profit net de 60,66 milioane lei, in scadere cu 18%

Compania de stat Conpet Ploiesti si-a bugetat investitii de 76,62 milioane lei in acest an si estimeaza totodata un profit net de 60,66 milioane lei, in scadere cu 18% fata de cel realizat anul trecut. continuă pe Adevărul

Conpet estimeaza un profit net de 60,66 milioane lei si pregateste investitii de 76,62 milioane lei

Societatea de stat Conpet Ploiesti, un monopol al transportului de titei prin conducte, si-a bugetat investitii de 76,62 milioane lei in acest an si estimeaza totodata un profit net de 60,66 milioane lei, in scadere cu 18% fata de cel realizat anul trecut.

Conpet estimeaza un profit de 60,66 milioane de lei, pentru 2018

Actionarii Conpet COTE) au aprobat, ieri, in Adunarea Generala, Programul de Investitii si Bugetul pentru anul 2018, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nuclearelectrica estimeaza un profit net in scadere cu 3%, la 295,2 milioane lei

Producatorul de energie Nuclearelectrica simbol bursier SNN), care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, estimeaza pentru acest an un profit net de 295,2 milioane lei, in scadere cu 3% fata de cel de anul trecut, la venituri totale de 2,14 miliarde lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat de actionari, citat de News. ro.

Antibiotice Iasi estimeaza un profit de 29,45 milioane lei, in 2018

Actionarii Antibiotice Iasi ATB) au aprobat, in Adunarea Generala a Actionarilor de ieri, infiintarea unor reprezentante in Republica Moldova si Ucraina, dar si bugetul pentru anul in curs, conform raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ANAF:Statul, prejudiciat cu peste 60 milioane lei, in urma ilegalitatilor din gambling

Inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au efectuat, anul trecut, 218 controale fiscale la contribuabilii care au ca activitate principala Activitati de jocuri de noroc si au stabilit sume suplimentare in valoare totala de 83. 870 lei, identificand abateri de la legislatia financiar-contabila, dupa cum ne-au spus reprezentantii ANAF. Acestia ne-au precizat ca, pentru sanctionarea acestora, au fost dispuse sanctiuni in valoare totala de 848. 585 lei si confiscari totale de 37. 732 lei. De asemenea, au fost identificate prejudicii totale de 60. 450 lei cauzate bugetului de stat, fiind intocmite sase acte de sesizare a organelor de urmarire penala.

Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati si-a planificat investitii de 10,5 milioane lei

Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati estimeaza pentru acest an venituri totale de 17,8 milioane lei si si-a planificat investitii in suma de 10,5 milioane lei, conform proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli publicat de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Plata orelor suplimentare pentru politisti are un impact bugetar de 200 milioane lei

Plata orelor suplimentare pentru politisti are un impact bugetar de circa 200 de milioane de lei, dar este sustenabil, a declarat astazi Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, la Palatul Parlamentului.

Teodorovici: Plata orelor suplimentare pentru politisti are un impact bugetar de 200 milioane lei /Sindicatul Politistilor: Sumele obtinute ar fi insignifiante

Plata orelor suplimentare pentru politisti are un impact bugetar de circa 200 de milioane de lei, dar este sustenabil, a declarat marti Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )