Libnet.ro
UNICEF

06:15

Conpet si Fondul Proprietatea, singurele companii de pe bursa care au marit constant dividendele in ultimii 5 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Conpet si Fondul Proprietatea, singurele companii de pe bursa care au marit constant dividendele in ultimii 5 ani

Conpet COTE) si Fondul Proprietatea FP) sunt singurele companii listate romanesti care au acordat dividende in fiecare din ultimii cinci ani si care nu au redus niciodata valoarea distributiilor anuale de bani pe care le-au facut catre actionari. In. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 50% din lichiditatea de vineri, realizata cu titluri Fondul Proprietatea

Ultima zi de tranzactionare a saptamanii a fost dominata de tranzactiile cu actiuni Fondul Proprietatea FP), simbol pe care s-au inregistrat transferuri in valoare de 32,15 milioane de lei, ceea ce reprezinta aproximativ 55% din valoarea totala tranzactionata, de 58,29 milioane lei.

Fondul Proprietatea: Risc crescut de coruptie in Consiliul de Supraveghere Hidroelectrica

Fondul Proprietatea FP) si-a exprimat, ieri, indignarea si surprinderea cu privire la amendamentele propuse de Ministerul Energiei la actualele contracte de mandat ale membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica.

Ministerul Energiei, in conflict cu Fondul Proprietatea: Ne alarmeaza atitudinea distructiva a reprezentantilor Fondului in consiliile de administratie sau de supraveghere

Ministerul Energiei sustine ca este alarmat de atitudinea distructiva a reprezentantilor FP in Consiliile de Administratie CA) sau Consiliile de Supraveghere CS) ale societatilor la care FP detine participatii minoritare alaturi de statul roman, potrivit unui comunicat al institutiei. Aceasta este o reactie la acuzatiile lansate miercuri de catre Fondul Proprietatea la adresa Ministerului Energiei. Fondul Proprietatea a criticat dur Ministerul Energiei pentru contractele de mandat ale supraveghetorilor de la Hidroelectrica.

Fondul Proprietatea critica dur Ministerul Energiei pentru contractele de mandat ale supraveghetorilor de la Hidroelectrica: Cresc in mod evident riscul unor potentiale practici corupte si abuzive

Fondul Proprietatea isi exprima indignarea si surprinderea cu privire la amendamentele propuse de Ministerul Energiei la actualele contracte de mandat ale membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, se arata intr-un comunicat transmis miercuri. Potrivit acestuia, contractele de mandat propuse cresc in mod evident riscul unor potentiale practici corupte si abuzive, din cauza faptului ca elimina sau reduc substantial cateva dintre obligatiile-cheie ale membrilor Consiliului, care erau prevazute in contractul anterior.

Fondul Proprietatea acuza Ministerul Energiei ca favorizeaza potentiale practici de coruptie la Hidroelectrica

Apropiata sedinta AGOA a Hidroelectrica pentru revocarea a patru membri ai Consiliului de Supraveghere si numirea altora starneste ample reactii din partea Fondului Proprietatea, care acuza Ministerul Energiei de modificarea actualelor contracte de mandat, cu riscul unor potentiale practici de coruptie.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )