Libnet.ro
UNICEF

22:45

DUPA CE S-AU PLATIT 912 MILIOANE LEI CATRE FRATII MICULA Conpet scapa de sechestrul pus pe actiunile Statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA CE S-AU PLATIT 912 MILIOANE LEI CATRE FRATII MICULA Conpet scapa de sechestrul pus pe actiunile Statului

Conpet Ploiesti COTE) scapa de sechestrul pus de fratii Micula asupra pachetului de 58,72% detinut de Statul Roman la transportatorul de petrol si gaze, se arata intr-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finele saptamanii trecute. continuă pe Ziarul Bursa

IN 2020: Santierul Naval Orsova si-a stabilit investitii de 4 milioane lei

Santierul Naval Orsova si-a propus investitii de 4 milioane lei in acest an si estimeaza venituri totale de 66,91 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2020 aprobat in Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor.

Primaria Sectorului 2 va reamenaja Parcul Gradina Icoanei, monument istoric. Lucrarile sunt estimate la 2,7 milioane lei

Primaria Sectorului 2, prin Administratia Domeniului Public Sector 2, va reamenaja Parcul Gradina Icoanei, monument istoric. Contractul de executie a lucrarilor a fost atribuit firmei GARDEN CENTER GRUP, la finalul anului trecut, valoarea lucrarilor fiind de circa 2,7 milioane lei fara TVA. Lucrarile vizeaza pavarea aleilor de nisip cu dale, reamenajarea locurilor de joaca si a spatiilor pentru caini, reamenajarea spatiilor verzi cu rulouri de gazon, plantarea mai multor arbori si montarea de mobilier urban.

Conpet a scapat de sechestru, dupa ce statul a platit o datorie catre fratii Micula

Conpet Ploiesti a scapat de sechestrul pus de fratii Micula asupra unui pachet de actiuni detinute de stat la companie, dupa ce Ministerul Finantelor a platit o datorie catre cei doi, arata un anunt publicat.

Conpet a scapat de sechestru - Statul roman a platit datoria catre fratii Micula

Conpet Ploiesti, operatorul sistemului national de transport al titeiului si gazolinei, a scapat de sechestrul pus pe 58% din capitalul companiei dupa ce conflictul dintrestatul roman si fratii Micula a.

Primarul care a platit 100 de lei unui proxenet, ca sa violeze o minora rapita de la scoala chiar in Primarie

Damian Butnariu, primar in comuna Mogosesti-Siret, a platit 100 de lei unui proxenet ca sa violeze o minora rapita de la scoala chiar in Primarie. Oficialul este edil si in prezent. Primarul care a platit 100 de lei unui proxenet, ca sa violeze o minora rapita de la scoala in Primarie Damian Butnariu PNL) este .

Victima primarului care a platit 100 de lei unor proxeneti pentru o minora, rupe tacerea. Dezvaluiri cutremuratoare

Satenii din comuna Mogosesti Siret au aflat cu stupoare de la TV despre ispravile primarului lor. Desi se declara multumiti in mare parte de activitatile lui edilitare, acestia nu au privit cu ochi buni ce au auzit de pe la televizuni despre Damian Butnariu. Victima primarului care a platit 100 de lei unor proxeneti pentru .

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 120 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 120 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 810,8 milioane de lei, la o dobanda de 3,66% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 31 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Guvernul de la Londra sustine ca nu va deporta cetatenii UE, dupa Brexit 2,5 milioane de europeni au obtinut deja statutul de rezident

Guvernul de la Londra a dat asigurari Uniunii Europene ca cetatenii europeni care nu vor reusi sa depuna cererile pentru statutul de rezident permanent nu vor fi deportati dupa Brexit, a declarat vineri coordonatorul Parlamentului European pe relatia cu Marea Britanie, Guy Verhofstadt. Potrivit datelor oficiale prezentate de Londra, pana acum, 2,5 milioane de cetateni au obtinut deja statutul care le permite sa traiasca, sa munceasca sau sa studieze in Regatul Unit, dupa iesirea din blocul comunitar.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )