Libnet.ro
UNICEF

11:15

PENTRU SEDINTA DIN 23 APRILIE: Conpet propune actionarilor distribuirea a 90% din profit si dividende suplimentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU SEDINTA DIN 23 APRILIE: Conpet propune actionarilor distribuirea a 90% din profit si dividende suplimentare

Randament brut de aproape 9% Actionarii Conpet COTE) sunt convocati, in data de 23 aprilie, sa aprobe distribuirea de dividende in suma de 59,24 milioane de lei, echivalentul a 90% din profitul net reintregit cu provizionul pentru participarea salariatilor la profit) realizat anul trecut, de 65,76 milioane de lei, informeaza societatea printr-o notificare remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ADUNAREA DIN 22 APRILIE SIF1 propune doua variante de repartizare a profitului

SIF Banat - Crisana SIF1) propune actionarilor, pentru adunarea din 22 aprilie, doua variante de repartizare a profitului net obtinut in exercitiul financiar 2018, de 77,18 milioane de lei, informeaza societatea de investitii financiare printr--o nota remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN SEDINTA DIN 24 APRILIE: Actionarii Oil Terminal voteaza constituirea garantiilor necesare continuarii activitatii

Actionarii Oil Terminal OIL) sunt chemati in sedinta din 24 aprilie 2019 sa aprobe constituirea garantiilor si a unui pachet secundar de garantare necesare pentru obtinerea autorizatiei de utilizare a garantiei globale, necesara, de altfel, pentru primirea de marfuri in antrepozit vamal in conformitate cu legislatia secundara, se arata intr-un comunicat al societatii transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU SEDINTA ACTIONARILOR DIN 24 APRILIE: IAR Brasov propune distribuirea a peste o treime din profit ca dividende

Conducerea producatorului de elicoptere militare IAR Brasov IARV) a propus actionarilor pentru sedinta din 24 aprilie distruirea sumei de 11,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a aproape 37% din profitul net de 31,18 milioane de lei realizat in 2018.

PENTRU ADUNAREA DIN DATA DE 23 APRILIE: Biofarm propune un dividend cu randament de 2,9%

Compania doreste extinderea atat in plan intern cat si international.

ROMPETROL WELL SERVICES PROPUNE ACTIONARILOR: Distribuirea a 30% din profitul pe 2018 ca dividende

Actionarii Rompetrol Well Services PTR) sunt convocati, pentru data de 25 aprilie, pentru a aproba distribuirea de dividende in suma de 5 milioane de lei, echivalentul a aproape 30% din profitul net realizat in anul trecut, de 16,88 milioane de lei.

Digi propune actionarilor un dividend de 0,5 lei/titlu

Conducerea Digi Communications NV DIGI), compania mama a RCS and RDS, propune actionarilor distribuirea unui dividend brut de 0,5 lei/actiune, echivalentul unui randament de 2% fata de ultima cotatie de ieri a operatorului de telecomunicatii, reiese din raportul companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ziua Egalitatii Salariale: Calatorii mai ieftine pentru femeile din Berlin / Cea mai mica diferenta salariala barbati-femei este in Romania

Autoritatea de transport public din Berlin BVG) ofera femeilor o reducere de 21% a tarifelor din capitala pentru a marca Ziua Egalitatii Salariale a Germaniei. BVG afirma ca obiectivul este de a atrage atentia asupra diferentelor salariale dintre barbati si femei care in Germania au ajuns pana la de 21%, scrie BBC.

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in centrul statiunii montane

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in zona Castelului Cantacuzino, in centrul statiunii montane Busteni. Animalul, care a iesit pe strada in cautare de hrana, a.

Proiect ALDE: Sase calatorii cu trenul la pret redus pentru pensionarii din agricultura

Deputatul ALDE Alexandru Baisanu a inregistrat la Senat un proiect care propune ca agricultorii care se pensioneaza, cat si ceilalti pensionari sa beneficieze anual de 6 calatorii cu pret redus la jumatate pentru tren, clasa a II-a. Daca nu le vor folosi, atunci vor fi compensati in tichete de masa, transmite Mediafax.

Bancul zilei: Solutia lui Bulisor pentru iesirea din criza

Profesoara: Bulisor, ce solutie vezi tu ca sa iesim din criza asta economica, sociala si politica ?.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )