Libnet.ro
UNICEF

09:45

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,47%, pentru a doua zi consecutiv

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,47%, pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,47%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din februarie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,47%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,47%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,47%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,47%, de la 3,45%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,47%, valoarea inregistrata in sedinta de astazi, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni creste din nou, pana la cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a crescut luni la valoarea de 3,47%, de la 3,45%, cat inregistrase vineri, informeaza BNR.

Parchetul, reactie ULUITOARE in cazul fetitei violate si ucise in urma cu trei luni: Ancheta bate pasul pe loc (VIDEO)

Declaratii halucinante ale reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures in cazul fetitei de cinci ani care a fost violata si ucisa in urma cu trei luni. Purtatorul de cuvant al.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Pesti - Esti pe cale sa atingi bunastarea datorita resurselor fantastice pe care le detii. Esti un motor de energie care ruleaza la turatie maxima, deci pune la.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Varsator - Esti la o rascruce de drumuri si totusi nu te grabesti sa faci pe loc o alegere. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Varsator - Ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Nu are rost sa ramai cramponat intr-o stare de lucruri doar pentru ca te-ai obisnuit cu ea si ti se pare confortabila. E vremea sa renunti la credinte.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 30 IULIE 2018 pentru Zodia Sagetator - Lupta ca sa nu te lasi atras intr-o capcana periculoasa de catre cineva cu intentii nu tocmai curate.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )