Libnet.ro
UNICEF

10:00

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,47%, pentru a patra zi consecutiv

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,47%, pentru a patra zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,47%, pentru a patra zi consecutiv, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Ro. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,47%, pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,47%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a.

Indicele Robor la trei luni a stagnat, pentru a treia zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,47%, pentru a treia zi consecutiv, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,47%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,47%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,47%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,47%, valoarea inregistrata asemenea in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni, stagnare pentru a patra zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,47%, pentru a patra zi consecutiv, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Ro.

ROBOR la trei luni a stagnat

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,47%, valoare inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,47%, valoarea inregistrata in sedinta de astazi, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Angajatii Cailor Ferate, de trei luni fara salarii. Filip: Cineva vede CFM drept o afacere personala si face ce vrea acolo

Prim-ministrul Pavel Filip a criticat conducerea Caii Ferate din Moldova marti, 31 iulie, pentru managementul ineficient al intreprinderii. Discutia s-a produs in cadrul unei sedinte convocate la Guvern cu responsabilii de sector.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )