Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele Robor la trei luni a stagnat, pentru a treia zi consecutiv

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a stagnat, pentru a treia zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,47%, pentru a treia zi consecutiv, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din februarie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,47%, pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,47%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a.

ROBOR la trei luni a stagnat

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,47%, valoare inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,47%, valoarea inregistrata in sedinta de astazi, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,47%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,47%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni creste din nou, pana la cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a crescut luni la valoarea de 3,47%, de la 3,45%, cat inregistrase vineri, informeaza BNR.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,47%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,47%, de la 3,45%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Parchetul, reactie ULUITOARE in cazul fetitei violate si ucise in urma cu trei luni: Ancheta bate pasul pe loc (VIDEO)

Declaratii halucinante ale reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures in cazul fetitei de cinci ani care a fost violata si ucisa in urma cu trei luni. Purtatorul de cuvant al.

Angajatii Cailor Ferate, de trei luni fara salarii. Filip: Cineva vede CFM drept o afacere personala si face ce vrea acolo

Prim-ministrul Pavel Filip a criticat conducerea Caii Ferate din Moldova marti, 31 iulie, pentru managementul ineficient al intreprinderii. Discutia s-a produs in cadrul unei sedinte convocate la Guvern cu responsabilii de sector.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )