Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romania a avut a doua mare crestere din Uniunea Europeana la consumul de energie primara in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania a avut a doua mare crestere din Uniunea Europeana la consumul de energie primara in 2017

Consumul de energie in Uniunea Europeana a continuat sa creasca in 2017, pentru al treilea an consecutiv, consumul de energie primara ajungand la 1,561 miliarde tone echivalent petrol, iar consumul final de energie la 1,222 miliarde tone echivalent. continuă pe Wall-Street Ro

Eurostat: Copiii din Romania sunt cei mai sanatosi din Europa

Peste 95% dintre copiii cu varsta sub 16 ani din Uniunea Europeana prezentau la nivelul anului 2017 o stare de sanatate buna sau foarte buna si mai putin de 5% se confruntau cu limitari ale activitatii pe.

Erdogan intervine n criza venezueleana si ataca Uniunea Europeana: Stim acum cine este UE

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat Uniunea Europeana ca vrea sa-l dea jos de la putere pe presedintele venezuelean Nicolas Maduro, in contradictie cu democratia, scrie La Libre Belgique, citat de Rador.

Uniunea Europeana ia in calcul EXCLUDEREA firmelor chineze din retelele sale 5G datorita scandalului Huawei (CRONOLOGIA CRIZEI)

Pe fondul scandalului Huawei, Uniunea Europeana ia in calcul propunerea excluderii companiilor chineze de tehnologie si telecomunicatii din retelele sale 5G, relateaza Reuters, care citeaza mai multi oficiali.

Uniunea Europeana ia in calcul EXCLUDEREA firmelor chineze din retelele sale 5G din cauza scandalului Huawei (CRONOLOGIA CRIZEI)

Pe fondul scandalului Huawei, Uniunea Europeana ia in calcul propunerea excluderii companiilor chineze de tehnologie si telecomunicatii din retelele sale 5G, relateaza Reuters, care citeaza mai multi oficiali.

Cum a reusit un proiect educational romanesc sa devina in Uniunea Europeana model de bune practici democratice in scoli

Proiectul unui liceu din Romania este model de bune practici democratice in scoli in cadrul unei campanii pe care Consiliul Europei impreuna cu Centrul European Wergeland o deruleaza de la inceputul acestui an. Este vorba de Campania Free to Speak, Safe to Learn, Democratic Schools for All.

Romania, pe primul loc in UE la starea de sanatate a copiilor

Peste 95% dintre copiii cu varsta sub 16 ani din Uniunea Europeana prezentau la nivelul anului 2017 o stare de sanatate buna sau foarte buna si mai putin de 5% se confruntau cu limitari ale activitatii pe fondul problemelor de sanatate, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Romania si-a aflat adversarul din Cupa Davis

Miercuri a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din fazele inferioare ale Cupei Davis, acolo unde evolueaza si echipa Romaniei.

Doua judecatoare, eliberate din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de eliberare din functie a trei magistrati, ca urmare a pensionarii, a informat Administratia Prezidentiala. Astfel, au fost eliberati din functia de.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )