Libnet.ro
UNICEF

11:01

Vesti bune pentru romani. Indicele Robor, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni si jumatate

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani. Indicele Robor, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,04%, pentru a cincea oara consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a scazut la 3,33%, ce. continuă pe Antena3

O prima victorie pentru Romania. Crina Pintea, cel mai bun pivot de la Europene

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Echipa ideala a CE, stabilita de EHF, inaintea finalelor.

Dica aduce vesti bune pentru Neagu dupa accidentarea la genunchi

Pentru Cristina Neagu sezonul este incheiat ca urmare a rupturii de ligamente pe care a suferit-o in meciul cu Ungaria de la Campionatul European.

Cristina Neagu, despre CE si accidentare: Sunt suparata, dar asta stiu sa fac cel mai bine, sa revin n momentele grele

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a declarat, duminica, la finalul CE din Franta, ca este suparata ca nu a putut juca in cele doua meciuri de la Paris din cauza accidentarii, dar ca va reveni, pentru ca asta stie sa faca cel mai bine in momentele grele. Handbalista a vorbit si despre cum se simte in urma accidentarii din meciul cu Ungaria, care a fost urmata de un diagnostic trist pentru cariera sa: ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul drept.

Kendal Jenner, cel mai bine platit model al anului! Cati bani a castigat in 2018?

Kendall Jenner a devenit cel mai bine platit model in 2018, dupa ce a castigat 22,5 milioane de dolari in 12 luni. Si starurile Bella si Gigi Hadid, Karlie Kloss, Gisele Bundchen si Cara Delevingne se afla in topul celor mai bine platite modele ale anului.

Mircea Badea: Asta mi s-a parut suprem. E cel mai bun lucru pe ziua de azi

Mihai Gadea i-a intrebat duminica pe invitatii sai de la emisiunea Sinteza zilei care este cel mai bun lucru care s-a intamplat pe scena politica pe parcursul zilei. Mircea Badea crede ca mesajul lui.

Crina Pintea, desemnata cel mai bun pivot al Campionatului European de Handbal Feminin

Federatia Europeana de Handbal a desemnat-o pe Crina Pintea drept cel mai bun pivot al acestei editii a Campionatului European din Franta. Anuntul a venit cu putin timp inainte ca Romania sa dispute finala mi.

CE Handbal (f): Crina Pintea a fost desemnata cel mai bun pivot

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Rusoaica Anna Vyakhireva a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului final.

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Be Eu: Romanii vor putea avea mai multi bani pentru cercetare

Vin vesti bune pentru cercetatorii romani care au acum mai multe sanse sa obtina fonduri europene. Regulile din noul program Horizon Europesunt mult mai accesibile celor din Estul Europei, adica t.

FEBRA PENSIILOR: Mii de romani s-au asigurat voluntar la pensie. Cel mai mare venit lunar depaseste ZECE MII DE EURO!

Peste 3. 300 de romani s-au asigurat voluntar la pensie, in primele noua luni ale anului 2018, fie ca sa obtina pensie pentru limita de varsta, fie ca sa-si completeze venitul asigurat, folosit la calculul.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )