Libnet.ro
UNICEF

19:00

AJUNS LA 26,97 MILIARDE LEI, IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetar a crescut de la 1,77% la 2,6% din PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AJUNS LA 26,97 MILIARDE LEI, IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetar a crescut de la 1,77% la 2,6% din PIB

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative, s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2019 cu un deficit de 26,97 miliarde de lei, respectiv 2,6% din PIB, in conditiile in care anul trecut deficitul se situa la 1,77% din PIB, iar in 2017 era de doar 0,81% din PIB, pentru primele noua luni ale anului. continuă pe Ziarul Bursa

PRIMELE NOUA LUNI: Grupul TeraPlast isi imbunatateste profitabilitatea si ajunge la afaceri de 719 milioane de lei

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mare producatori de materiale de constructii din Romania, a inregistrat o EBITDA castigul inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare - n. r. ) de 68,3 milioane de lei, in crestere cu 29% in primele noua luni din 2019, iar afacerile au depasit 719 milioane lei, a anuntat, marti, compania.

Bugetul incheie primele noua luni cu un deficit de 27 miliarde lei, 2,6% din PIB

Deficitul bugetar in primele noua luni ale acestui an s-a ridicat la 27 miliarde de lei, respectiv 2,6% din Produsul Intern Brut PIB).

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: OMV Petrom - crestere cu numai 3% a profitului net

Cu toate ca vanzarile au urcat cu 9,7%, profitabilitatea s-a prabusit cu 44%, in trimestrul al treilea al anului OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud - Est, a raportat, pentru primele noua luni ale anului curent, un profit net la nivel consolidat de 2,76 miliarde de lei, cu circa 3,5% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut, informeaza compania printr-un raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

REZULTATE FINANCIARE: BCR, profit net in scadere cu 65,6% in primele noua luni ale anului

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat un profit net de 348,8 milioane de lei 73,6 milioane de euro) in primele noua luni din 2019, in scadere cu 65,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a constituirii unui provizion exceptional in al doilea trimestru din 2019, legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

ONRC: Numarul de firme dizolvate a scazut cu 5,16%, in primele noua luni ale anului

Numarul de firme dizolvate a scazut cu 5,16%, in primele noua luni din 2019, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 24. 823 unitati, fata de 26. 174 de firme in 2018, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Erste Group a inregistrat o usoara scadere a profitului net in primele noua luni

Grupul financiar austriac Erste Group, din care face parte si BCR, a anuntat, astazi, ca a inregistrat un profit net de 1,223 miliarde euro in primele 9 luni, in scadere cu 5,3 milioane euro fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile cresterii creditarii cu 5,7% de la inceputul anului.

Mostenirea lui Teodorovici pentru Guvernul Orban: deficit bugetar de 2,6%, la noua luni, cu peste un procent mai mare decat anul trecut Datele Ministerului Finantelor

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative anuntate de Ministerul Finantelor, s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2019 cu un deficit de 26,97 miliarde de lei, respectiv 2,6% din PIB, cu aproape un punct procentual mai mare decat anul trecut cand era de 1,77%.

GNM: Amenzi de peste 40 de milioane de lei, in primele 9 luni ale anului

Comisarii Garzii Nationale de Mediu GNM) au aplicat, in primele noua luni ale anului, amenzi in valoare de aproximativ 40,37 milioane de lei, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada din 2018, cand suma penalizatoare a fost de 29,53 milioane de lei, reiese din Raportul de activitate al institutiei.

Importurile de electricitate au crescut cu 45% in primele sapte luni

Romania a importat in primele sapte luni ale anului 2,13 TWh de energie electrica, cu 45% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, arata cel mai recent raport publicat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE).

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Gigantul saudit Aramco a avut castiguri de 68 de miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, intarindu-si pozitia de cea mai profitabila companie din lume, au declarat pentru Bloomberg surse care au avut acces la datele financiare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )