Libnet.ro
UNICEF

19:32

Deficitul bugetar a crescut cu aproape 38% in primele 10 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul bugetar a crescut cu aproape 38% in primele 10 luni

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele 10 luni cu un deficit de 28,83 miliarde lei 6,03 miliarde euro), 2,8% din Produsul Intern Brut PIB), cu 37,9% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care cheltuielile de personal au crescut cu 19,5%, arata datele publicate pe site-ul Ministerului Finantelor. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE 10 LUNI ALE ACESTUI AN: Deficitul bugetar ajunge la 28,83 miliarde de lei

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative, s-a incheiat, dupa primele zece luni ale anului 2019, cu un deficit de 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din PIB.

Deficit bugetar de 2,8% din PIB, dupa primele 10 luni

Executia bugetara pe primele 10 luni ale acestui an arata ca deficitul bugetar a ajuns la 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din produsul intern brut PIB).

ONRC: Insolventele au scazut cu peste 26% in primele 10 luni

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu peste 26,42% in primele 10 luni din 2019, comparativ cu perioada similara din anul anterior, la 5. 170 de insolvente, reiese din datele publicate pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Deficitul bugetar a crescut cu aproape 38%

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj.

Traficul de marfuri in porturile Constanta si Mangalia a crescut cu 8,36% in primele zece luni

Traficul total de marfuri inregistrat in primele zece luni ale anului 2019 in portul Constanta cu zonele Constanta si Midia) si portul Mangalia a crescut cu 8,36%, ajungand la 55,83 milioane tone, fata de 51,5 milioane tone in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta.

IN PRIMELE ZECE LUNI: Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a scazut cu 2,1%

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a scazut cu 2,1%, in primele zece luni, comparativ cu aceeasi perioada din anul anterior, ajungand la aproape 36. 000, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate vineri.

Avertismentul lui Mugur Isarescu despre deficitul bugetar: De unde sa-si ia bugetul resurse?

Mugur Isarescu a vorbit despre provocarea imensa pe care o reprezinta deficitul bugetar. Romania, dintre toate tarile Europei Centrale si Est, are cel mai mare deficit bugetar. Ce solutie dezvaluie guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei? Mugur Isarescu avertizeaza: influentezi cresterea economica Dintre tarile membre ale Uniunii Europene, Romania are cel mai mare deficit bugetar, conform .

Ministrul Finantelor spune cum va fi acoperit deficitul bugetar de 7,4 miliarde pentru anul 2020

Ministrul Finantelor, Sergiu Puscuta, afirma ca deficitul bugetar de 7,4 miliarde de lei, prevazut in proiectul legii bugetului, care a fost recent aprobat de Guvern si urmeaza sa fie dezbatut in Parlament, va fi acoperit atat din resurse interne, cat si din finantari de peste hotare, transmite IPN.

Florin Citu, anunt despre deficitul bugetar: Anul viitor va trebui sa arate o reducere de cel putin un punct procentual

Anul viitor deficitul bugetar va trebui sa arate o reducere de cel putin un punct procentual fata de executia de anul acesta, un lucru foarte greu de facut, dar care va fi apreciat atat de piete internationale.

Deficitul bugetar pe anul acesta ar putea sa ajunga la 4,3% din PIB

Deficitul bugetar ar putea ajunge la 4,3% din PIB, in conditiile incetinirii cresterii economice si .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )