Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMV Petrom si-a majorat profitul cu 53%, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom si-a majorat profitul cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Vanzarile Petrom au crescut cu 15% la 11,32 miliarde de lei, din care 6 miliarde se duc la bugetul de stat OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud - Est, a realizat in primul semestru al acestui an un profit net la nivel consolidat de 1,975 miliarde de lei, cu 53% peste cel de la jumatatea anului trecut, potrivit datelor prezentate ieri de reprezentantii companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul net al OMV Petrom, crestere semnificativa: Aproape 2 miliarde lei in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom a fost in primul semestru de 1,98 miliarde lei, cu 53% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor raportate de companie. Investitiile s-au ridicat la 1,7 miliarde de lei. OMV Petrom spune ca au fost evolutii favorabile ale rezultatelor din exploatare.

Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom .

CU VANZARI DE 11,32 MILIARDE DE LEI Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom.

Profitul OMV Petrom a crescut cu peste 50% in primul semestru, in parte datorita majorarii preturilor la produse petroliere

OMV Petrom simbol bursier SNP) a realizat in primul semestru al anului un profit net de 1,975 miliarde lei, in crestere cu 53% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Grup Servicii Petroliere a semnat un contract cu OMV Petrom pentru asigurarea serviciilor integrate offshore (FOTO, VIDEO)

OMV Petrom si-a prezentat miercuri bilantul pentru prima jumatate a anului 2019. Cu aceasta ocazie s-a prezentat faptul ca GSP Offshore si OMV Petrom au semnat un contract-cadru pentru asigurarea serviciilor.

Invitatie de participare la procesul de selectie a auditorului extern conform Articolului 16 din Regulamentul UE 5372014 privind cerintele specifice referitoare la auditul statutar al entitatilor de interes public OMV Petrom SA

OMV Petrom invita toti auditorii toate firmele de audit interesati interesate sa participe in procesul de selectie.

Invitation to participate in the audit tender process according to Article 16 of EU Regulation 5372014 on specific requirements regarding statutory audit of public-interest entities OMV Petrom SA

OMV Petrom invites all interested auditorsaudit companies to participate in the audit tender process.

OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru 2019

OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru intregul an 2019, 75% urmand sa mearga catre segmentul de exploatare si productie Upstream, in conditiile in care, dupa primele sase luni compania a raportat investitii de 1,7 miliarde de lei,.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019, IN CIUDA SANCTIUNILOR SUA Veniturile Huawei Technologies au crescut cu 23%

Huawei Technologies a anuntat, ieri, ca in primul semestru din 2019, veniturile sale au crescut cu 23,2%, mai rapid decat avansul de 15% inregistrat in perioada similara din 2018, chiar daca in mai, gigantul chinez de telecomunicatii a fost pus pe lista firmelor considerate riscante de catre Washington, transmit Reuters si Xinhua, potrivit Agerpres.

PE FONDUL CONSTITUIRII UNUI PROVIZION EXCEPTIONAL LEGAT DE ACTIVITATEA BCR BPL BCR - pierderi nete de 4,4 milioane euro, in primul semestru

in perioada ianuarie-iunie 2018, banca a avut un profit net de 149,7 milioane euro BCR a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane lei 4,4 milioane euro), in primul semestru al anului curent, ca urmare a constituirii unui provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, in pofida rezultatului operational solid, a costurilor scazute de risc si a performantelor ridicate pe toate liniile de business, anunta un comunicat al bancii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )