Libnet.ro
UNICEF

07:46

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: OMV Petrom - crestere cu numai 3% a profitului net

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: OMV Petrom - crestere cu numai 3% a profitului net

Cu toate ca vanzarile au urcat cu 9,7%, profitabilitatea s-a prabusit cu 44%, in trimestrul al treilea al anului OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud - Est, a raportat, pentru primele noua luni ale anului curent, un profit net la nivel consolidat de 2,76 miliarde de lei, cu circa 3,5% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut, informeaza compania printr-un raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

AJUNS LA 26,97 MILIARDE LEI, IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetar a crescut de la 1,77% la 2,6% din PIB

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative, s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2019 cu un deficit de 26,97 miliarde de lei, respectiv 2,6% din PIB, in conditiile in care anul trecut deficitul se situa la 1,77% din PIB, iar in 2017 era de doar 0,81% din PIB, pentru primele noua luni ale anului.

REZULTATE FINANCIARE: BCR, profit net in scadere cu 65,6% in primele noua luni ale anului

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat un profit net de 348,8 milioane de lei 73,6 milioane de euro) in primele noua luni din 2019, in scadere cu 65,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a constituirii unui provizion exceptional in al doilea trimestru din 2019, legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

ONRC: Numarul de firme dizolvate a scazut cu 5,16%, in primele noua luni ale anului

Numarul de firme dizolvate a scazut cu 5,16%, in primele noua luni din 2019, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 24. 823 unitati, fata de 26. 174 de firme in 2018, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

GNM: Amenzi de peste 40 de milioane de lei, in primele 9 luni ale anului

Comisarii Garzii Nationale de Mediu GNM) au aplicat, in primele noua luni ale anului, amenzi in valoare de aproximativ 40,37 milioane de lei, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada din 2018, cand suma penalizatoare a fost de 29,53 milioane de lei, reiese din Raportul de activitate al institutiei.

Guvernul PSD pleaca lasand in spate un deficit bugetar de 2,6% pentru primele 9 luni ale anului

Ministerul Finantelor Publice a publicat astazi, 30 octombrie, un raport cu privire la bugetul general consolidat pentru perioada ianuarie - septembrie a acestui an. Conform cifrelor consultate, guvernul PSD condus de catre Viorica Dancila a lasat un.

Bugetul incheie primele noua luni cu un deficit de 27 miliarde lei, 2,6% din PIB

Deficitul bugetar in primele noua luni ale acestui an s-a ridicat la 27 miliarde de lei, respectiv 2,6% din Produsul Intern Brut PIB).

Dezastrul lasat de Guvernul PSD: Deficit bugetar urias dupa primele noua luni ale anului. Romania se apropie de limita maxima acceptata de UE

Deficitul bugetar dupa primele noua luni ale anului este de 2,6%, cu doar 0,4 puncte procentuale sub limita maxima acceptata la nivelul Uniunii Europene, arata Ministerul Finantelor, in executia.

PRIMELE NOUA LUNI: Grupul TeraPlast isi imbunatateste profitabilitatea si ajunge la afaceri de 719 milioane de lei

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mare producatori de materiale de constructii din Romania, a inregistrat o EBITDA castigul inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare - n. r. ) de 68,3 milioane de lei, in crestere cu 29% in primele noua luni din 2019, iar afacerile au depasit 719 milioane lei, a anuntat, marti, compania.

Erste Group a inregistrat o usoara scadere a profitului net in primele noua luni

Grupul financiar austriac Erste Group, din care face parte si BCR, a anuntat, astazi, ca a inregistrat un profit net de 1,223 miliarde euro in primele 9 luni, in scadere cu 5,3 milioane euro fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile cresterii creditarii cu 5,7% de la inceputul anului.

Mostenirea lui Teodorovici pentru Guvernul Orban: deficit bugetar de 2,6%, la noua luni, cu peste un procent mai mare decat anul trecut Datele Ministerului Finantelor

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative anuntate de Ministerul Finantelor, s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2019 cu un deficit de 26,97 miliarde de lei, respectiv 2,6% din PIB, cu aproape un punct procentual mai mare decat anul trecut cand era de 1,77%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )