Libnet.ro
UNICEF

07:00

IN PRIMELE 10 LUNI ALE ACESTUI AN: Deficitul bugetar ajunge la 28,83 miliarde de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE 10 LUNI ALE ACESTUI AN: Deficitul bugetar ajunge la 28,83 miliarde de lei

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative, s-a incheiat, dupa primele zece luni ale anului 2019, cu un deficit de 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din PIB. continuă pe Ziarul Bursa

Deficit bugetar de 2,8% din PIB, dupa primele 10 luni

Executia bugetara pe primele 10 luni ale acestui an arata ca deficitul bugetar a ajuns la 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din produsul intern brut PIB).

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Grupul Dent Estet a raportat o crestere de 34% a cifrei de afaceri

Grupul de clinici Dent Estet, care a fost achizitionat de MedLife in anul 2016 a raportat o crestere a cifrei de afaceri de 34% in primele noua luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PIATA DE CAPITAL DIN TARA NOASTRA SI-A CONSOLIDAT RITMUL DE CRESTERE IN PRIMELE 10 LUNI Cresteri pe linie pentru toti indicii cuprinse intre 22 si 40 de procente

Valoarea de piata a companiilor romanesti listate la BVB era de 106,3 miliarde lei, echivalentul a 22,3 miliarde euro Piata de capital din tara noastra si-a consolidat ritmul de crestere la finalul primelor zece luni din acest an, dupa ce toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) si-au pastrat evolutiile puternic pozitive. Indicii care au inclus si dividendele au avut, de departe, cel mai important avans. BET - Total Return BET-TR), care include si dividendele oferite de companiile din BET, a crescut cu 40%, iar BET-XT-TR, care include cele mai tranzactionate 25 de companii, dar si dividendele acordate de acestea, a inregistrat o crestere de 37%. La finalul primelor zece luni, BET-FI, indicele care include cele cinci societati de investitii financiare si Fondul Proprietatea, a crescut cu 22%, se arata intr-un comunicat de presa al BVB.

PENTRU PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Norofert - profit de 4 milioane lei, in crestere cu 8%

Actiunile Norofert vor intra la tranzactionare prin piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti la inceputul anului viitor * Vlad Popescu: Tintim accelerarea prezentei noastre la nivel international si, in acest scop, urmarim emiterea unei emisiuni de obligatiuni corporative la inceputul anului 2020.

Cele doua companii Uniqa au incheiat primele noua luni ale anului 2019 cu subscrieri de 73,4 mil. euro

Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de Viata au incheiat primele noua luni ale anului curent cu prime brute subscrise totale situate la nivelul de 73,4 milioane de euro. Profitul cumulat al celor doua companii se mentine la nivelul de 1,7 milioane de.

LA NOUA LUNI Allianz-Tiriac - cu 14% mai multe prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor non-auto

Allianz-Tiriac a incheiat primele noua luni ale acestui an cu prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor non-auto in crestere cu peste 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce primele brute subscrise din asigurari de viata au crescut cu 8%.

Chimcomplex Borzesti, cumparatorul Oltchim, pierderi de 1,05 milioane lei in primele noua luni

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti, care a cumparat activele de baza al Oltchim, a raportat pierderi de 1,05 milioane lei in primele noua luni ale anului, de la un profit net de 19,5 milioane lei in perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministrul Finantelor revizuieste deficitul bugetar pentru acest an la 4%

Deficitul bugetar pentru 2018 va fi revizuit la peste 4%, de la 2,76%, cat a fost tinta asumata la inceputul anului, a anuntat, intr-un interviu acordat Bloomberg, ministrul Finantelor, Florin Citu, preluat de Profit. ro.

Ministrul Finantelor revizuieste deficitul bugetar pentru acest an la 4%

Deficitul bugetar pentru 2018 va fi revizuit la peste 4%, de la 2,76%, cat a fost tinta asumata la i.

Ministrul Finantelor revizuieste deficitul bugetar pentru acest an la 4%

Noul ministru al Finantelor din Romania s-a angajat sa controleze deficitul bugetar care este prevazut sa devina cel mai mare din Uniunea Europeana in anii urmatori, relateaza Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )