Libnet.ro
UNICEF

00:07

IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, Grupul Garanti Romania si-a majorat cu 25% profitul net consolidat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, Grupul Garanti Romania si-a majorat cu 25% profitul net consolidat

Volumul total al activelor grupului a urcat cu 4,5%, depasind 12,1 miliarde lei, in prezent * La nivel individual, Garanti Bank a inregistrat un profit net de 77,6 milioane lei, in crestere de peste 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut Grupul Garanti Romania, a avut, in primele sase luni ale acestui an, cel mai bun semestru al sau in tara noastra, pe fondul managementului eficient al portofoliului de credite si al eficientei operationale, au transmis reprezentantii Garanti, ieri, printr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul bugetar urca la 1,94% din PIB dupa primele sase luni din 2019

Bugetul general consolidat a incheiat primul semestru din acest an cu un deficit in crestere la 1,94.

Exporturile de preparate din carne si peste au crescut cu 7,4% in primele patru luni din 2019

Romania a exportat in primele patru luni din 2019 preparate din carne si peste in suma de 59,7 milioane de euro, cu 7,4% mai mult comparativ cu perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica si citate de Agerpres.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI BRD - profit net de 787 milioane de lei, in crestere cu 4%

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru primele sase luni ale anului curent, un profit net consolidat de 786,9 milioane de lei, cu 4,1% peste cel realizat in prima jumatate a anului 2018, in conditiile unui venit net bancar de 1,609 miliarde de lei, cu 8,7% mai mare decat cel realizat dupa primul semestru al anului trecut, se arata in raportul publicat astazi de grupul financiar pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Alaptarea la san in primele sase luni pune bazele imunitatii bebelusului. Saptamana Mondiala a Alaptarii, sarbatorita intre 1 si 7 august

Organizatia Mondiale a Sanatatii - OMS - desfasoara in 2019 Saptamana Mondiala a Alaptarii sub sloganul Sustinem parintii! Facilitam alaptarea! Acum si pentru viitor!.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul Mecanica Ceahlau se prabuseste cu 60%

Mecanica Ceahlau MECF) a raportat un profit net de 0,63 milioane de lei, in primul semestru al acestui an, cu 60% sub cel din aceeasi perioada a anului 2018, cand producatorul de utilaje agricole a obtinut un profit de 1,57 milioane de lei, se arata in raportul companiei remis la finele saptamanii trecute Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BCR, pe pierdere in primul semestru din 2019. Care este cauza?

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat, in primele sase luni din acest an, o pierdere neta de 20,8 milioane de lei 4,4 milioane de euro), cauzata de constituirea unui provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte. In.

Ministerul Finantelor a facut publica executia bugetara pe primele sase luni ale anului: Deficitul bugetar a crescut la 1,94% din PIB

Ministerul Finantelor Publice a incheiat executia bugetara pe primele sase luni ale anului 2019. Din acest document reiese ca deficitul bugetar a ajuns la 1,94% din PIB, fata de 1,61% cat era anul trecut in.

Afacerile Workspace Studio ajung la 3,5 milioane euro in primele 6 luni

Workspace Studio, companie specializata in solutii de amenajari si mobilier de birou orientat catre design ergonomic, a incheiat prima jumatate din 2019 cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicar remis Redactiei noastre.

Numarul romanilor care au depus la banci solicitari de credite de consum a scazut semnificativ in primele 3 luni Bancile anticipeaza o inasprire usoara a conditiilor de creditare (sondaj BNR)

Cererea de credite de consum s-a redus semnificativ in primele 3 luni din acest an, in concordanta cu estimarile pe care le facusera bancherii in trimestrul precedent, se arata in Sondajul periodic facut de BNR printre bancherii comerciali. Scaderile au vizat toate categoriile de credite de consum, dar reculul cel mai puternic s-a vazut pe segmentul imprumuturilor garantate si negarantate cu ipoteca. Scaderea a fost moderata in cazul cererilor de carduri de credit, mai arata datele BNR.

Provizionul constituit de BCR BpL a trimis BCR pe pierdere. Banca a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane lei in primul semestru din 2019

Constituirea unui provizion initial de 230 de milioane de euro,revizuit apoi la 150,8 mil. euro) de catre BCR Banca pentru Locuinte ca urmare a unei decizii a inaltei Curti de Justitie a afectat serios rezultatele financiare pe primele 6 luni ale BCR, se arata in comunicatul transmis miercuri de reprezentantii institutiei financiare. BCR a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane RON 4,4 milioane EUR) in primul semestru din 2019 ca urmare a constituirii unui provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, in pofida rezultatului operational solid, a costurilor scazute de risc si a performantelor ridicate pe toate liniile de business, spune comunicatul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )