Libnet.ro
UNICEF

14:46

Alexandru Nazare spune ca deficitul pe primul trimetru e mai mic cu 0,4%

Hotnews Hotnews,
 Alexandru Nazare spune ca deficitul pe primul trimetru e mai mic cu 0,4%

O sa vedeti datele consolidate din martie care arata foarte bine, deficitul pe trimestrul I 2021 raportat la deficitul pe 2020 scade cu 0,4%, a declarat Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, la Antena 3. E o scadere de deficit balansata de rezultatele de colectare din martie. Ca atare, o sa vedeti un rezultat bun raportat la anul trecut desi suntem in pandemie, a spus el. continuă pe Hotnews

ALEXANDRU NAZARE: Deficitul pe trimestrul I 2021 raportat la deficitul pe 2020 scade cu 0,4%

Ministrul Finantelor Publice, Alexandru Nazare, afirma ca exista o scadere a deficitului bugetar pentru primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, desi primele doua luni ale anului trecut nu au fost marcate de cheltuielile generate de criza sanitara.

Alexandru Nazare: Deficitul pe trimestrul I 2021 raportat la deficitul pe 2020 scade cu 0,4%

Alexandru Nazare, ministrul Finantelor Publice, a declarat, luni seara, ca exista o scadere a deficitului bugetar pentru primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, desi.

Alexandru Nazare, despre evolutia cheltuielilor generate de pandemia de coronavirus

Alexandru Nazare, ministrul de Finante a vorbit luni, in exclusivitate la Antena 3, despre evolutia cheltuielilor generate de pandemia de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )