Libnet.ro
UNICEF

19:30

LUNA NOIEMBRIE FINANCIARA BET - la maximul ultimilor doisprezece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUNA NOIEMBRIE FINANCIARA BET - la maximul ultimilor doisprezece ani

Prime Transaction: Companiile din indice afiseaza o crestere a veniturilor consolidate de 12,7% si de 15,4% a profitului, dupa primele noua luni ale anului * Cu salturi ale cotatiilor situate intre 11,97% si 18,81%, SIF-urile au fost vedetele lunii la BVB Indicele BET, reperul Bursei de Valori Bucuresti BVB), a incheiat luna noiembrie in crestere cu 3,87% fata de luna octombrie, la nivelul de 9. 886,93 de puncte, prag pe care principalul cos de actiuni al pietei noastre de capital nu-l mai atinsese de doisprezece ani, intr-o noua etapa a trendului ascendent coerent pe care BET s-a instalat inca din prima parte a anului curent dupa ce, in decembrie 2018, piata a fost izbita de masurile anuntate de Guvern care s-au materializat in OUG 114 si ulterior in OUG 19. continuă pe Ziarul Bursa

LUNA NOIEMBRIE FINANCIARA Noiembrie - un nou presedinte, acelasi

Luna noiembrie a fost una plina, in care ne-am ales noul presedinte - acelasi. Klaus Iohannis a fost reales in fruntea tarii. Ajuns in turul al doilea de scrutin, impreuna cu fostul lider PSD Viorica Dancila, Iohannis a obtinut un scor net superior celui al contracandidatei sale, dupa ce dezbaterile celor doi au avut loc in aceeasi seara, dar separat, Dancila dezbatand cu jurnalistii, iar Klaus Iohhanis si cu societatea civila.

LUNA NOIEMBRIE FINANCIARA Noiembrie in cifre

1 noiembrie - Pretul maxim al electricitatii tranzactionate pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU) atinge maximul lunii, de 642 leiMWh, potrivit OPCOM.

Client misterios, cel mai cautat loc de munca din luna noiembrie. Topul angajatorilor care au atras cei mai multi candidati

In luna noiembrie, candidatii din domeniul financiar au continuat sa fie cei mai activi in cautarea unui nou job. in total, peste 100. 000 de cautari pentru un loc de munca in acest domeniu au fost efectuate pe platforma BestJobs in perioada septembrie noiembrie. La nivelul intregii piete, candidatii au cautat in noiembrie noi oportunitati profesionale in acelasi ritm ca in luna precedenta.

Care a fost cea mai urmarita emisiune in luna noiembrie. Vocea Romaniei a cazut pe locul sase

O emisiune a postului de televiziune Pro TV a fost cea mai urmarita din Romania, in luna noiembrie, pe toate segmentele de public.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )