Libnet.ro
UNICEF

22:30

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Norofert Group a inregistrat o cifra de afaceri de 20 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Norofert Group a inregistrat o cifra de afaceri de 20 milioane lei

Norofert Group, principalul producator roman de inputuri organice, raporteaza venituri consolidate de 20,4 milioane de lei in primele noua luni ale anului 2020, o crestere de 258% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net de 5,3 milioane lei, cu o crestere de 290%. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Impact - profit in scadere cu 28%, fata de cel de la finele lui septembrie 2019

Venituri din vanzarea locuintelor in crestere cu 35% * Costuri financiare de 10,6 milioane de lei, cu mult peste cele 4,3 milioane de lei din primele trei trimestre ale anului trecut Impact Developer and Contractor IMP) a raportat, dupa primele noua luni ale anului curent, un profit net de aproape 13,28 milioane de lei, in scadere cu 28% fata de cel din primele trei trimestre ale lui 2019, in contextul cresterii substantiale a costurile financiare, reiese din raportul dezvoltatorului imobiliare publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SUB INFLUENTA CRIZEI GENERATE DE COVID-19 Vrancart - profit in scadere cu 34%, in primele noua luni ale anului

Vrancart Adjud VNC) a raportat, pentru primele trei trimestre ale anului, un profit net de 10,09 milioane de lei, in scadere cu 34,6% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, se arata in raportul producatorului de hartie, carton si ambalaje publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Productia de automobile in Romania a scazut cu aproape 13% in primele zece luni ale anului

Pandemia de COVID-19 si-a lasat amprenta asupra industriei constructoare de masini din tara noastra. Productia de automobile in Romania a scazut cu aproape 13% in primele zece luni ale anului, comparativ.

VIRGIL POPESCU: 195 milioane euro - valoarea cumulata a contractelor offset din industria de aparare

Principala companie publica din industria apararii, Romarm a realizat, in primele noua luni ale anului curent, 125% din bugetul prognozat, a facut investitiile preconizate si a intrat in linia dreapta a modernizarii Uzinii Mecanice Bucuresti pentru construirea integrala a transportoarelor blindate Piranha V, destinate Fortelor Terestre Romane, a afirmat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )