Libnet.ro
UNICEF

11:00

O ALTA DECIZIE A CCR: Ordonanta prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O ALTA DECIZIE A CCR: Ordonanta prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a dat o noua lovitura. Legea pentru aprobarea Ordonantei 372020 privind suspendarea ratelor bancare a debitorilor afectati de pandemia de Covid 19 a fost declarata, astazi, neconstitutionala, potrivit comunicatului CCR. continuă pe Ziarul Bursa

O ALTA DECIZIE A CCR: Legea de modificare a OUG prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a dat o noua lovitura. Legea pentru aprobarea Ordonantei 372020 privind suspendarea ratelor bancare a debitorilor afectati de pandemia de Covid 19 a fost declarata, astazi, neconstitutionala, potrivit comunicatului CCR.

Decizie CCR in favoarea clanului Stanescu. Legea PSD care ingreuneaza vanzarea de terenuri agricole este constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis marti ca este constitutionala legea initiata de PSD prin care strainii, fie ca persoane fizice sau ca persoane juridice, si cetatenii romani care nu sunt fermieri vor putea cumpara mai greu terenuri agricole. Legea pare a favoriza doar marii fermieri autohtoni si baronii locali, precum si pe clanul Stanescu.

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel in spital. Am tusit sange!

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice in toata perioada cat a stat internat in spital, depistat cu COVID-19. A fost o experienta care l-a marcat profund. Iata declaratiile artistului despre acest lucru! .

DOCUMENT Primaria Sectorului 5 a inceput fara autorizatie lucrarile prin care a taiat din trotuarele de pe Soseaua Panduri ca sa faca parcari si a starnit revolta locuitorilor din zona

Primaria Sectorului 5, condusa de primarul Daniel Florea, a inceput fara autorizatie lucrarile prin care a taiat din trotuarele de pe Soseaua Panduri ca sa faca parcari si a starnit revolta locuitorilor din zona. HotNews. ro a intrat in posesia unor documente care arata ca institutia si-a emis autorizatia de construire pe 2 iulie, desi lucrarile au inceput pe 16 iunie. Mai mult, autorizatia este pentru lucrari de reparatii parcari, desi practic se reconfigureaza trotuarele si se taie din acestea pentru amenajarea de noi parcari.

Curtea Generala a UE a anulat decizia prin care Bruxelles-ul obliga Apple sa plateasca taxe de 13 miliarde de euro

A doua curte de justitie ca importanta din Uniunea Europeana a anulat decizia prin care UE impunea Apple, in contextul taxelor mici platite de companie in Irlanda, sa plateasca taxe din urma de de 13 miliarde de euro, transmite Reuters.

Donald Trump a semnat un ordin prin care pune capat tratamentului economic preferential in cazul Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a semnat un ordin prin care pune capat tratamentului economic preferential in cazul Hong Kong, dupa ce China a adoptat o lege de securitate pentru teritoriu care a intrat in vigoare luna aceasta.

CCR a declarat neconstitutionala legea prin care a fost modificata OUG privind amanarea platii ratelor

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au admis, miercuri, cu unanimitate de voturi, sesizarea PNL cu privire la Legea pentru aprobarea OUG 372020 referitoarela amanarea ratelor la credite. Practic, actul no.

Aplicatia prin care vei vedea mai usor unde sunt focarele de epidemie din Romania

In ultimele luni s-a discutat tot mai mult despre cum tehnologia poate ajuta in pandemie. Aplicatiile au fost un vector principal. Acum ar avea si Romania asa ceva. Aplicatia Coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )