Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cheltuielile cu locuinta au urcat in ultimul trimestru din anul trecut la aproape 400 de lei, de la 355 lei cat erau in toamna (INS)

Hotnews Hotnews,
 Cheltuielile cu locuinta au urcat in ultimul trimestru din anul trecut la aproape 400 de lei, de la 355 lei cat erau in toamna (INS)

Ponderea cheltuielilor cu intretinerea locuintei a urcat de la 15% din totalul cheltuielilor de consum in toamna) la 16. 5% in ultimul trimestru din 2018, arata datele transmise vineri de Institutul National de Statistica. De asemenea, spre sanatate s-au indreptat 5% din totalul cheltuielilor de consum, fata de 4. 7% in toamna. continuă pe Hotnews

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

DEPUTAT USR: Cheltuielile bugetare in primele doua luni din 2019 cresc fata de anul trecut

Deputatul USR, Claudiu Nasui, precizeaza ca, potrivit executiei bugetare, cheltuielile in primele doua luni din 2019 cresc fata de anul trecut cu peste 4,1 miliarde lei, iar 85% din venituri au fost cheltuite pe salarii, pensii si asistenta sociala.

Simona Halep poate da lovitura vietii, daca reuseste sa-si apere titlul castigat anul trecut la Roland Garros

Simona Halep a castigat anul trecut la Roland Garros primul si singurul ei titlu de Grand Slam, dupa o finala cu Sloane Stephens.

FOTOGALERIE Copacii care au pierdut lupta cu toaletarea: Arbori de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, taiati barbar anul trecut de autoritatile locale, s-au uscat

Mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta si bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )