Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nestle inchide singura fabrica din Romania, pe care o are la Timisoara. O muta in Ungaria

Adevărul Adevărul,
Nestle inchide singura fabrica din Romania, pe care o are la Timisoara. O muta in Ungaria

Gigantul elvetian Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala a bunurilor de larg consum, va inchide singura fabrica pe care o detine in Romania, la Timisoara, unde produce napolitanele Joe brand romanesc), conform ZF. continuă pe Adevărul

Nestle inchide singura fabrica din Romania

Nestle Romania si-a anuntat intentia de a incepe demersurile pentru inchiderea unitatii sale de productie din Timisoara, pana la finalul lunii mai 2019, unde produce napolitanele Joe brand romanesc), potrivit informatiilor transmise pentru ZIARUL BURSA de reprezentantii companiei.

Primarul Nicolae Robu, despre inchiderea fabricii Nestle de la Timisoara: Eu am aflat de la presa. Nu cred ca este normal, dar nu va fi o drama sociala(VIDEO)

Nestle inchide singura fabrica din Romania, pe care o are la Timisoara. Fabrica se va muta in Ungaria, iar sute de oameni vor ramane fara locuri de munca. intr-o interventie telefonica in cadrul.

City-break intr-o statiune balneara din Romania: care e oferta si cat costa cazarea

Un city break intr-una din cele 34 de statiuni balneare din Romania inseamna relaxare si posibilitati de tratament. Pe langa locurile unde oamenii primesc tratamente cu namol si fac bai in ape minerale, exista mai multe hoteluri in care functioneaza.

Nestle inchide fabrica de la Timisoara unde se produc napolitanele Joe

Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala a bunurilor de larg consum, va inchide singura fabrica pe care o detine in Romania, la Timisoara, unde produce napolitanele Joe brand.

Orasul-surpriza din Romania in care a fost cel mai frig noaptea trecuta

Sibiul a fost locul unde a fost cel mai frig din Romania, in noaptea de luni spre marti inregistrandu-se minus 22,9 grade Celsius, la statia meteo de langa Aeroportul International din municipiu, a declarat.

Orasul din Romania cu cea mai buna calitate a vietii in 2019

Desi se pozitioneaza abia aproape de jumatatea clasamentului mondial, Cluj-Napoca surclaseaza alte trei orase din Romania, intre care si capitala: Timisoara 126), Iasi 143) si Bucuresti 168). Peste.

Bancul deocheat cu Petru Groza si Stalin pentru care un maghiar din Romania a ajuns in beciul Securitatii

Bancurile politice din Romania anilor 1950 le puteau aduce ani de inchisoare celor care le indrazneau sa le rosteasca, chiar si la betie. A fost cazul unui maghiar din Hunedoara, care a vrut sa isi distreze pr.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Tudorel Toader: Toate instantele de judecata din Romania vor fi dotate cu echipamente de videoconferinta

Toate instantele de judecata din Romania vor fi dotate cu echipamente de videoconferinta, motiv pentru care Ministerul Justitiei a initiat deja o procedura de achizitie publica in acest sens, relateaza.

O mare companie de curierat dispare din Romania

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea uneia dintre cele mai mari firme de curierat din Romania de catre o filiala infiintata anul trecut de catre Grupul Mid Europa. Tranzactia la care se refera.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )