Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live: Despre amanarea ratelor la credite cum se calculeaza noile rate si dobanzile aferente

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Despre amanarea ratelor la credite cum se calculeaza noile rate si dobanzile aferente

Pentru ca normele de aplicare ale ordonantei privind amanarea ratelor la credite nu au fost publicate, sunt cateva prevederil ale actului normativ de care romanii cu probleme la plata ratelor trebuie sa tina cont. continuă pe Adevărul

Bancher, despre amanarea ratelor: Ar fi fost mai bune masurile individuale si analiza dosarului fiecarui imprumutat

Masurile individuale si analiza dosarului de credit al fiecarui client, a necesitatii fiecaruia, ar fi fost cea mai buna administrare a resurselor financiare, sustine presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Florin Danescu la Digi 24.

Totul despre amanarea ratelor bancare: Ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial. Principalele prevederi

OUG nr. 372020 privind acordarea unor facilitati pentru creditele acordate de institutii de credit si institutii financiare nebancare anumitor categorii de debitori a fost publicata luni noaptea in Monitorul Oficial.

Ordonanta pentru amanarea ratelor la credite, publicata: cum beneficiezi de ea

Foarte multi romani au asteptat masurile din parte guvernului Orban referitoare la amanarea platii ratelor la credite bancare. in urma cu cateva ore, aceasta a fost publicata in Monitorul Oficial. Printre ordonantele guvernului Romaniei luate pe parcursul acestei stari de urgenta se numara un document menit sa ajute persoanele fizice si firmele cu rate la .

Modificari pentru amanarea ratelor. Restantierii primesc o sansa. Fara dobanda la dobanda la credite ipotecare

Guvernul modifica ordonanta privind amanarea ratelor la banci, oferind posibilitatea restantierilor sa isi plateasca datoriile pentru a putea beneficia de masura. De asemenea, va fi eliminata dobanda la dobanda la creditele ipotecare, au anuntat premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu.

Ciolacu, despre OUG-ul lui Citu pentru amanarea ratelor:Numai un camatar putea sa faca acest lucru. Normal ca am luat foc

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a criticat miercuri intr-un inteviu la Adevarul Live Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru amanarea platii ratelor la banci, precizand ca formatiunea sa are de doua saptamani un proiect legislativ in acest sens. Cum sa vii tu ministru de Finante sa propui dobanda la dobanda? Numai un camatar putea sa faca acest lucru, a declarat Ciolacu.

Amanarea ratelor, pusa sub semnul intrebarii. Guvernul a retras ordonanta de la publicare. Reactia lui Florin Citu

Guvernul a decis sa retraga de la publicarea in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor la banci, ceea ce pune sub semnul intrebarii aceasta masura. Ministerul Finantelor transmite ca ordonanta nu a fost retrasa.

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit:cat creste rata

Amanarea ratelor la banci poate fi acum o gura de oxigen pentru romanii afectati de criza, insa la reluarea platii s-ar putea dovedi ca ideea nu a fost cea mai buna.

Marcel Ciolacu, la Adevarul Live de la ora 14.00. Sustine PSD eliminarea pensiilor speciale?

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu, va vorbi, la Adevarul Live, de la or 14. 00, despre masurile economice si sociale propuse de PSD pentru a combate pandemia de coronavirus. Va vota PSD proiectul de lege al USR privind impozitarea cu 90% a pensiilor speciale? E multumit Marcel Ciolacu de felul in care gestioneaza PNL criza? Cand vor avea loc alegerile locale?.

Adevarul Live, ora 10.00: Va intra oare Romania in recesiunea coronavirus?

Va invitam ca, incepand cu ora 10. 00, pe Adevarul LIVE, sa urmariti dialogul intre jurnalistul Cristian Unteanu si academicianul Daniel Daianu, una dintre personalitatile reprezentative pentru ceea ce inseamna gandire macro-economica si prospectiva de nivel inalt.

ONLINE, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Deputatii voteaza maine amanarea ratelor si reechilibrarea contractelor de credit

Deputatii urmeaza sa voteze, maine, in plen, proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata, in vederea reechilibrarii contractelor, si amanarea ratelor bancare. Senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir a anuntat, ieri, pe pagina sa de Facebook, ca initiativele legislative au fost puse pe ordinea de zi a sedintei de plen de maine: Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de vineri Legea 102019 cu criteriile de impreviziune la darea in plata si Legea privind amanarea platii ratelor, dobanzilor si comisioanelor catre banci, IFN-uri si recuperatori!.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )