Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum arata programele de amanare a platii ratelor in SUA, Noua Zeelanda si Europa. Americanii ii sprijina si pe cei cu depozite, iar daca retragi bani de la bancomatul altei banci, iti restituie comisioanele suplimentare

Hotnews Hotnews,
 Cum arata programele de amanare a platii ratelor in SUA, Noua Zeelanda si Europa. Americanii ii sprijina si pe cei cu depozite, iar daca retragi bani de la bancomatul altei banci, iti restituie comisioanele suplimentare

Aproape toate bancile au lansat programe de sprijin al clientilor, unele in parteneriat cu cele lansate de Guverne, in vreme ce altele pe cont propriu. Din Noua Zeelanda pana in SUA si desigur, Europa, HotNews. ro s-a uitat la cum se aplica masurile de sprijin ale bancilor in diferite tari. Cele mai multe tari permit amanarea ratelor, adaugand principalul si dobanda cumulate la soldul creditului. Cele din Statele Unite ii sprijina si pe cei cu depozite sau, in cazul in care retragi bani de la bancomatul altei banci, iti restituie comisioanele suplimentare. Masurile se aplica diferit, de la tara la tara, cum spuneam la inceput. continuă pe Hotnews

RE:START Romania cere renuntarea la dobanzile aferente celor 9 luni de amanare a platii ratelor

Presedintele RE:START Romania, Ramona Ioana Bruynseels cere bancilor renuntarea la dobanzile aferente celor 9 luni de amanare a platii ratelor, potrivit unui comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Guvernul discuta amanarea platii ratelor cu 9 luni. Cine va beneficia de amanare

Guvernul s-a reunitjoi in sedinta pentru a discuta, printre altele si despre suspendarea cu maximum 9 luni a platii ratelor de catre persoanele fizice si juridice catre banci.

Guvernul a adoptat OUG care prevede amanarea platii ratelor la banci cu pana la noua luni. Care sunt conditiile (VIDEO)

Guvernul a adoptat in sedinta de joi Ordonanta de urgenta cre priveste suspendarea platii ratelor la banca pentru o perioada de pana la noua luni, in contextul crizei provocate de pandemia de.

Guvernul a adoptat OUG care prevede amanarea platii ratelor la banci cu pana la noua luni Bonificatii intre 5% si 10% pentru firmele care platesc impozitele pe profit pana la 25 aprilie (VIDEO)

Guvernul a adoptat in sedinta de joi Ordonanta de urgenta cre priveste suspendarea platii ratelor la banca pentru o perioada de pana la noua luni, in contextul crizei provocate de pandemia de.

COTAR: Suspendarea platii ratelor bancare poate face diferenta dintre supravietuire sau faliment

Suspendarea platii ratelor bancare si a ratelor la leasing pentru o perioada de noua luni poate face diferenta dintre supravietuirea sau falimentul transportatorilor, sustin membrii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) si cei ai Confederatiei Nationale a Federatiilor si Asociatiilor de Consumatori CONROM).

Ordonanta privind amanarea platii ratelor la banci, in sedinta de Guvern Sunt incluse si contractele de leasing

Guvernul discuta in sedinta care se desfasoara la aceasta ora proiectul de OUG privind amanarea pana la noua luni a platii ratelor catre banci. Ministrul finantelor Florin Citu a confirmat ca este pregatit cu ordonanta de urgenta, beneficiari fiind persoane fizice, persoane juridice, dar si persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale.

Traian Basescu, despre amanarea platii ratelor: Da o gura de oxigen populatiei, dar trebuiau introduse niste plafoane (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca decizia Guvernului a de a da posibilitatea amanarii platii ratelor la banci pana la noua luni, in cadrul crizei generate de noul coronavirus, este o.

Florin Citu: Amanarea platii ratelor inseamna o pasuire. Ratele trebuie platite ulterior. Romanii sa fie foarte cumpatati (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, atrage atentia asupra faptului ca amanarea platii ratelor la banca cu pana la noua luni nu inseamna ca romanii vor fi scutiti de plata acestor rate. intr-o.

SONDAJ Ce masuri asteapta romanii de la Guvern: Amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu

Majoritatea covarsitoare a romanilor sustine masurile luate de autoritatile statului pentru a limita raspandirea noului virus si a combate efectele negative asupra economiei. intrebati ce masuri asteapta de la Guvern, romanii au mentionat amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu, arata un sondaj INSCOP.

Orban si ministrii discuta amanarea platii ratelor la banci si noi masuri de sprijin pentru economie in sedinta de guvern de joi

Guvernul Orban va discuta in sedinta de guvern de joi de la ora 17. 00 o propunere de ordonanta de urgenta privind amanarea platii ratelor la banca pentru persoanele fizice si juridice, scrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )