Libnet.ro
UNICEF

06:00

Florin Citu, certat de Orban pentru modul in care Romania face achizitiile: Putem avea penurie pe anumite categorii de produse VIDEO

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, certat de Orban pentru modul in care Romania face achizitiile: Putem avea penurie pe anumite categorii de produse VIDEO

Florin Citu, premierul desemnat si ministru interimar al Finantelor, a fost certat marti seara de premierul in exercitiu, Ludovic Orban din cauza modul in care Oficiul de achizitii din subordinea sa, care nu tine cont de criza pe lantul de aprovizionare care se profileaza la nivel global. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Florin Citu nu va propune alti ministri in locul celor avizati negativ

Ludovic Orban a spus, in privinta cererii PSD ca premierul desemnat sa propuna alti ministri in locul celor care au primit aviz negativ, ca Florin Citu nu va face acest lucru in niciun caz.

Florin Citu cere parlamentarilor sa nu respinga OUG 1 si ordonanta care amana dublarea alocatiilor

Florin Citu a cerut astazi parlamentarilor sa nu respinga ordonanta care prevede amanarea dublarii alocatiilor, deoarece Romania are nevoie de stabilitate financiara.

Florin Citu, tun de zeci de milioane de euro. Ce datorii a facut acum Ministrul de Finante

Florin Citu a redeschis luni o emisiune de titluri scadenta in iulie 2025 si a imprumutat 300,9 milioane de lei la o dobanda anuala de 3,57%. Suma imprumutata de Ministerul de Finante devanseaza cu 300,9 milioane de lei valoarea nominala a emisiunii. Sase dealeri primari au participat la licitatie. Citu, tun de zeci de milioane .

Florin Citu: Suntem pregatiti sa folosim toate instrumentele de politica fiscala pentru a atentua impactul economic al coronavirus

Florin Citu, premier desemnat si ministru al Finantelor Publice, a explicat ca noul coronavirus produce riscuri si pentru economia Romaniei, dar ca momentan efectele sale economice se vad doar pe.

Recomandarea lui Vela pentru romanii care nu se mai pot intoarce in tara prin Ungaria: Exista o aplicatie numita Waze si da traseul cel mai bun

Cum Ungaria si-a inchis granitele pentru cei care vin din Italia, ministrul de Interne, Marcel Vela, are o recomandare neasteptata pentru romanii care vor sa se intoarca in tara si nu o mai pot face folosind ruta aceasta. intrebat daca a primit solicitari de la cei care doresc sa-si reconfigureze traseul, Vela a raspuns, ironic, ca acestia pot folosi aplicatia Waze.

Avertismentul BNR pentru romanii care folosesc bani cash. Sunt cei mai periculosi!

Consilierul de strategie al guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a transmis un avertisment pentru romanii care folosesc bani cash in aceasta perioada. Avertisment BNR pentru romanii care folosesc bani cash Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat ca este prima pandemie cauzata de un .

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Mai este putin si va incepe primavara, iar caldura naturala va reveni in fiecare apartament, astfel ca este un bun moment sa avem grija ce facem cu centralele termice pe toata perioada primaverii si, de ce nu, a verii. Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara in perioada de primavara, trecem de la temperaturile .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Stai la bloc? Trebuie sa stii ca un reprezentant al asociatiei de proprietari are dreptul sa-ti intre in apartament chiar fara acordul tau, pe baza unui preaviz motivat, in anumite situatii. Daca te opui, risti o amenda de 3. 000 de lei. Esti obligat sa-i lasi sa intre Exista o lege, 196 2018, potrivit careia, proprietarul .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )