Libnet.ro
UNICEF

20:32

ANALISTII: Alegerile locale - efect minim in economie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALISTII: Alegerile locale - efect minim in economie

Cosea: Tara noastra se va sprijini foarte mult pe fondurile europene in urmatorii 7-10 ani, intrucat bugetul nu va fi suficient pentru investitii Alegerile locale au un efect minim in economie, insa releva foarte bine optiunile alegatorilor in contextul scrutinului pentru parlamentare ce urmeaza sa aiba loc in luna decembrie, considera analistii economici. continuă pe Ziarul Bursa

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

Cum arata harta politica a Romaniei dupa alegerile locale: PSD conduce 20 de judete, PNL 17 si UDMR 4 Schimbari majore fata de situatia din 2016

PSD a ramas la conducere in jumatate din tara dupa alegerile locale de duminica. 20 de judete au ramas rosii, in timp ce liberalii au 17, iar UDMR - patru. Asta in conditiile in care, in ultimii patru.

HotNews Live: Alegerile locale 2020 si rezultatele exit-poll-urilor au fost comentate impreuna cu consultantul politic Vlad Tausance

Jurnalistii Hotnews Clarice Dinu si Gabriel Bejan impreuna cu consultantul politic Vlad Tausance au discutat incepand cu ora 20,30 despre alegerile locale de astazi, exit-pollurile pe Bucuresti, neregulile semnalate in tara, prezenta la vot si multe altele.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Scandalul rezultatelor la alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti. Ce functie avea barbatul surprins cu procese verbale

Alegerile locale din Sectorul 1 au fost umbrite de acuzatiile de frauda electorala, dupa ce o persoana a fost prinsa cu mai multe procese verbale si dusa la politie pentru audieri. Lupta dintre.

Acuzatii de frauda dupa alegerile locale. PNL cere renumararea voturilor pentru CJ Vaslui si pentru Primaria Focsani

Probleme dupa alegerile locale din 27 septembrie 2020. Partidul National Liberal a cerut renumararea voturilor pentru Consiliul Judetean Vaslui, dar si pentru Primaria Focsani. PNL cere.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

invingatori si invinsi dupa alegerile locale. Analiza sociologului Barbu Mateescu

Sociologul Barbu Mateescu a sustinut ca alegerile locale de duminica au aratat ca peisajul politic romanesc este unul foarte complex. Per total, trendul e in defavoarea PSD si in favoarea USR-PLUS, iar PNL e.

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )