Libnet.ro
UNICEF

19:45

IN CONTEXTUL PANDEMIEI Gyula Fater: OTP Bank Romania va termina anul cu un profit aproape de zero

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL PANDEMIEI Gyula Fater: OTP Bank Romania va termina anul cu un profit aproape de zero

Fater: Rata creditelor neperformante la OTP Bank Romania va creste, in prima jumatate a anului viitor OTP Bank Romania va termina anul financiar cu un profit aproape de zero, dupa cum estimeaza Gyula Fater, CEO-ul institutiei bancare, in contextul pandemiei de Covid-19, care a impus adoptarea unor masuri exceptionale la nivelul bancii. Directorul general al OTP Bank Romania a subliniat, ieri, intr-o video-conferinta: Tinta noastra pentru acest an este sa avem macar profit zero. Noi avem o strategie pe termen lung si programul nostru tinteste profitabilitatea peste 2-3 ani. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: Autoritatile germane au actualizat zonele de risc, in contextul pandemiei de COVID-19

Ministerul Afacerile Externe a transmis ca autoritatile germane au actualizat zonele de risc, in contextul pandemiei de coronavirus si astfel judetele Neamt si Caras-Severin au fost adaugata pe lista, iar judetele Arges si Dambovita au fost scoase, conform news. ro.

Klaus Iohannis, despre masurile de relaxare in contextul pandemiei: Cred ca Romania a actionat cu suficient de multa precautie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 16 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca regreta masurile de relaxare adoptate in Romania, in contextul epidemiei de COVID-19 si daca.

STUDIU KPMG Talentul si responsabilitatea corporativa - principalele preocupari ale liderilor in contextul pandemiei

Ca o consecinta a pandemiei COVID-19, liderii unora dintre cele mai influente companii din lume considera riscul privind talentul drept una dintre cele mai mari provocari pentru crestere si acorda o atentie sporita scopului companiei si contributiei acesteia in societate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )