Libnet.ro
UNICEF

16:31

Cresterea pensiilor: Finantele discuta mai multe scenarii. Ce variante ar putea fi prezentate Guvernului

Adevărul Adevărul,
Cresterea pensiilor: Finantele discuta mai multe scenarii. Ce variante ar putea fi prezentate Guvernului

Cresterea pensiilor la 1 septembrie nu poate fi scoasa din contextul tuturor cheltuielilor bugetare vitale pentru dezvoltarea economiei, a spus ministrul Florin Citu, sustinand ca se discuta mai multe scenarii de crestere a pensiilor. continuă pe Adevărul

Avocatul Poporului: in ultimele zile au venit mai multe petitii la noi in legatura cu obligativitatea purtarii mastilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat ca a primit mai multe petitii legate de obligativitatea purtarii mastii, instituita prin Legea privind starea de alerta si care trebuie purtata cel putin pana in 16 iunie.

Un muncitor roman din Germania a murit, anunta MAE. El fusese testat negativ pentru coronavirus de doua ori, desi la abatorul din Birkenfield exista mai multe cazuri de COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un cetatean roman, care lucra intr-un abator din Birkenfield, Germania, a murit. Desi acolo fusesera inregistrate mai multe cazuri de COVID-19, el fusese testat.

Turcia: Cantecul Bella Ciao, imnul international al rezistentei, a rasunat in mai multe moschei din Izmir, in urma unui atac informatic

Cantecul partizan Bella Ciao a rasunat in mai multe moschei din Turcia difuzat de sistemul de megafoane care anunta chemarea la rugaciune. Incidentul care a revoltat Ankara s-a produs ca urmare a aunui atac.

Adolescente din Hunedoara disparute de acasa de mai multe zile. Cele doua ar fi plecat impreuna

Doua adolescente din Hunedoara au fost date in urmarire nationala, dupa ce au disparut de mai multe zile de acasa.

Coronavirus: Cele mai multe infectii intr-o singura zi, de la inceputul pandemiei

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, miercuri a fost ziua cu cele mai multe infectii pe plan global, de la inceputul pandemiei, inregistrandu-se nu mai putin de 106. 000 de cazuri noi.

Consiliul de Securitate al ONU, pus la zid de mai multe ONG-uri

Pandemia a scos la lumina multe dintre problemele marilor organizatii mondiale. Lipsa de reactie a Consiliului de Securitate al ONU in fata pandemiei de COVID-19, paralizat de confruntarea dintre SUA si China, este rusinoasa, subliniaza mai multe ONG-uri internationale, intr-un comunicat.

Mai multe persoane, ratacite intr-o zona impadurita din Gorj. Cautarile salvamontistilor, ingreunate de ploaie

Mai multe persoane s-au ratacit intr-o zona impadurita din judetul Gorj. in zona ploua foarte puternic si sunt caderi de grindina, fapt care ingreuneaza cautarile salvamontistilor.

Mai multe uzine Renault din Franta ar putea sa fie inchise

Renault vrea sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblat.

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

Efectele fake news si ale teoriilor conspiratiei: Turnurile de telefonie 5G au inceput sa fie incendiate in mai multe tari din Europa

Vandalii si conspirationistii au o noua tinta: turnurile de telefonie 5G. Sub titlul, in Europa, vrajitoarele au inceput sa fie din nou arse pe rug, publicatia Politico atentioneaza ca in mai multe tari din Europa turnurile 5G au fost incendiate, asa cum in Evul Mediu multe femei au fost arse pe rug pe motiv ca ar fi vrajitoare. Zeci de turnuri 5G au fost incendiate in Olanda, Italia, Irlanda, Belgia, Cipru si Marea Britanie. Vandalii isi motiveaza actiunile pe teorii absurde, precum faptul ca statiile 5G ar raspandi coronavirusul, ori ca radiatiile emise ar slabi sistemul imunitar. Sustin char ca boala COVID-19 nu ar exista, ci ar fi doar un mit pentru a ascunde efectele 5G.

ştiri din Economie

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )