Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gigant auto cu vechime de zeci de ani, in faliment din cauza crizei provocate de coronavirus

Antena3 Antena3,
Gigant auto cu vechime de zeci de ani, in faliment din cauza crizei provocate de coronavirus

Compania americana Hertz, care opera in domeniul inchirierilor de masini, a declarat ca intra in faliment. Anuntul a venit in contextul in care Hertz adunase datorii uriase, iar actiunile s-au prabusit cu 30%. continuă pe Antena3

Gigantul auto cu o istorie de 100 de ani care intra in faliment, din cauza crizei COVID-19

Compania americana Hertz, care opera in domeniul inchirierilor de masini, si-a anuntat falimentul. Anuntul a venit in contextul in care Hertz adunase datorii uriase, iar actiunile s-au prabusit cu 30%.

MIG-uri romanesti si bulgaresti si F-16 turcesti, ridicate din cauza unor bombardiere si avioane de lupta rusesti care au zburat deasupra Marii Negre

Mai multe aeronave militare romanesti, bulgaresti si turcesti au fost trimise intr-o misiune de politie aeriana din cauza a patru aeronave rusesti care au zburat, marti, deasupra Marii Negre, in apropierea spatiului NATO.

Femeie decedata in Botosani, dupa ce sotul i-a dat foc din cauza geloziei

O femeie de 43 de ani, din Botosani, a murit la spital, unde a stat internata patru zile, dupa ce iubitul ei i-a dat foc din gelozie.

Coronavirus: Industria turismului din Turcia s-a prabusit, din cauza restrictiilor

Industria turismului din Turcia aproape s-a oprit, in aprilie numarul vizitatorilor straini a scazut cu 99%, comparativ cu perioada similara din 2019, din cauza restrictiilor de calatorie adoptate pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters. Sezonul turistic reincepe in Grecia pe 15 iunie Cursele aeriene se reiau de la 1 iulie.

Patru noi decese pe fondul COVID-19 anuntate miercuri dimineata, printre ei si un barbat de 90 de ani, preot, din SuceavaTotalul victimelor urca la 1.141

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri dimineata patru noi decese, numarul total al victimelor urcand la 1141. Printre cei 4 se afla si un preot sucevean de 90 de ani , probabil Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, Pimen. Varsta celor 4 este cuprinsa intre 74 si 90 de ani, toti suferind de comorbiditati.

ştiri din Economie

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )