Libnet.ro
UNICEF

08:00

Studiu: 66% din romani vor sa taie din cheltuieli, din cauza crizei COVID-19

Adevărul Adevărul,
Studiu: 66% din romani vor sa taie din cheltuieli, din cauza crizei COVID-19

Circa 66% dintre romanii intentioneaza sa isi ajusteze cheltuielile, arata un studiu privind comportamentul financiar in contextul pandemiei COVID-19 realizat de BNP Paribas Personal Finance, pe cei 650. 000 de clienti ai companiei sub care lucreaza in Romania, Cetelem. continuă pe Adevărul

Streinu Cercel: 21 de copii cu COVID-19 sunt internati la ATI la Institutul Matei Bals intr-un timp nu foarte indepartat, toate spitalele din Romania vor fi spitale COVID

Pandemia de coronavirus se va termina in 2023, iar intr-un timp nu foarte indepartat toate spitalele din Romania vor deveni spitale COVID, estimeaza managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel. El spune ca la sectia de terapie intensiva de la Matei Bals sunt internati la acest moment 21 de copii.

DAN SUCIU, BNR: Daca nu vor aparea cheltuieli suplimentare de negestionat, leul isi va gasi un echilibru relativ repede

Purtatorul de cuvant al BNR spune ca majorarea pensiilor cu 40% este unul dintre factorii care pot deranja foarte mult echilibrele pe care incearca acum leul sa le consolideze * Dragos Cabat: Indiferent cine a fost la butoane, PSD sau PNL, nu este obiceiul bancii nationale sa intervina in perioade electorale si sa gireze fluctuatii de curs si de politica monetara Daca nu vor aparea derapaje in privinta politicilor publice care sa duca la cheltuieli suplimentare de negestionat prin majorari nesustinute de pensii sau salarii, leul isi va gasi un echilibru relativ rapid, a declarat, ieri, Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei, pentru Agerpres. El a mai spus ca daca aceste presiuni legate de cheltuieli continua riscul creste odata cu ele, dar si ca in prezent leul se reaseaza intr-o noua zona de echilibru, insa fara oscilatii mari.

Barometru IRES: 68% din romani prefera masina personala ca mijloc de transport Doar 11% aleg transportul public

Cei mai multi romani cu varste de peste 18 ani 68%) considera ca masina personala este cel mai sigur mijloc de transport in momentul de fata, arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului si cultura asigurarilor din Romania realizat in contextul pandemiei de COVID-19, transmite Mediafax.

Cel putin 18 scoli din Bucuresti vor urma scenariul rosu, cu toti elevii acasa

Pana joi seara, 18 unitati scolare din Capitala anuntasera ca vor incepe anul scolar 2020 - 2021 pe .

ARAD: Opt localitati din judet vor incepe scoala in scenariul rosu

In judetul Arad, opt localitati se afla in zona rosie, astfel ca elevii nu vor merge fizic la scoala in data de 14 septembrie. Pentru ei, noul an scolar va incepe online. Reprezentantii administratiei judetene spun ca in aceste localitati, cu o populatie scazuta, sunt cate 4-6 cazuri in fiecare comuna, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )