Libnet.ro
UNICEF

11:00

ANRE: Furnizorii de energie electrica pot fi amendati cu 5-10% din cifra de afaceri. Pana cand se mai pot schimba contractele

Adevărul Adevărul,
ANRE: Furnizorii de energie electrica pot fi amendati cu 5-10% din cifra de afaceri. Pana cand se mai pot schimba contractele

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021 piata de energie electrica se liberalizeaza complet, furnizarea energiei electrice urmand a se realiza in regim concurential, inclusiv pentru categoria clientilor casnici care au beneficiat in perioada 1 iulie 31 decembrie 2020 de tarife reglementate. continuă pe Adevărul

ANRE: Clientii casnici au dreptul sa isi schimbe furnizorul de energie electrica pe tot parcursul anului 2021

Piata de energie electrica se liberalizeaza complet de la 1 ianuarie 2021, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), care precizeaza ca toti clientii casnici au dreptul sa isi schimbe furnizorul de energie electrica .

Piata de energie electrica, complet libera de la 1 ianuarie. Virgil Popescu: Romanii pot alege cea mai buna oferta de pret. Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor Am solicitat Consiliului Concurentei o investigatie (VIDEO)

Piata de energie electrica va fi complet libera, incepand cu 1 ianuarie, iar Virgil Popescu, ministrul Energiei, a explicat ca fiecare client casnic are dreptul sa isi aleaga din piata concurentiala.

Romania, pregatita pentru o iarna geroasa. Virgil Popescu: Nu avem absolut nicio problema cu alimentarea cu energie electrica, gaze naturale, combustibil (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a dat asigurari marti seara, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Romania nu are absolut nicio problema in ceea ce priveste stocurile si alimentarea cu energie electrica,.

VIRGIL POPESCU: Am discutat cu Consiliul Concurentei sa verifice cum au fost stabilite preturile la energie electrica de la 1 ianuarie

Mininistrul Energiei Virgil Popescu afirma ca a discutat cu Consiliul Concurentei sa verifice cum au fost stabilite preturile la energie electrica de la 1 ianuarie, cand toti clientii din piata reglementata trec automat in piata serviciului universal, .

Ce trebuie sa stii ca sa nu-ti creasca factura la energie electrica din 1 ianuarie: calculator de preturi

De la 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica se liberalizeaza, ceea ce inseamna ca-ti poti alege furnizorul in functie de oferta cea mai buna. Ca sa alegi in cunostinta de.

ANRE indeamna romanii sa-si schimbe furnizorul de energie electrica: Sunt diferente de 130 de lei la factura. Reactia Enel

Energia electrica va fi, de acum inainte, mai ieftina pe piata libera decat pe cea de serviciu universal, astfel ca oamenii ar trebui sa incheie noi contracte pe piata libera daca vor preturi mai mici, a declarat, luni, pentru Agerpres, Zoltan Nagy-Bege, vicepresedintele ANRE.

MEXIC: 10,3 milioane de locuitori fara energie electrica

Circa 10,3 milioane de locuitori au ramas fara curent electric ieri, in Mexic, in timp ce o defectiune la retea a afectat mai multe zone din tara, incepand cu capitala, Ciudad de Mexico, si aria sa urbana, au anuntat autoritatile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )