Libnet.ro
UNICEF

06:45

Atentie la capcanele din contractele de energie electrica, mai ales cele cu pret mic. Dezvaluirile unui furnizor

Adevărul Adevărul,
Atentie la capcanele din contractele de energie electrica, mai ales cele cu pret mic. Dezvaluirile unui furnizor

Oamenii ar trebui sa fie foarte atenti cand semneaza noi contracte de energie, intrucat furnizorii din acest domeniu au multe tactici de a pacali clientii, iar preturile prea mici de obicei ascund diverse capcane, a declarat directorul general al CEZ Romania, Ondrej Safar, intr-un interviu acordat Agerpres. continuă pe Adevărul

Mare atentie, romani: capcanele din noile facturi de energie electrica. Anuntul e clar

Mare atentie la facturile de energie electrica, odata cu liberalizarea pietei. Avertismentul e cat se poate de clar. Iata care sunt capcanele. De la 1 ianuarie, piata energiei electrice s-a.

Ce tactici de pacalire au furnizorii de energie electrica pentru clientii lor. Atentie mare!

In urma liberalizarii pietei de energie electrica, consumatori isi pot alege furnizorul. Cu toate acestea, oamenii trebuie sa aiba foarte mare grija cand semneaza contracte noi la energia electrica. Asta deoarece, furnizorii din acest domeniu au mai multe tactici de a-i insela. Ce tactici de pacalire au furnizorii de energie electrica Mai exact, furnizorii pot .

Cel mai mare furnizor de energie electrica anunta reduceri de pret pentru consumatorii care nu au optat pentru piata libera

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, care deserveste 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judete, a anuntat reducerea tarifelor pentru consumatorii care nu au optat inca pentru incheierea contractelor in piata libera.

Opcom ofera lamuriri participantilor la Piata Intrazilnica de energie electrica

OPCOM doreste sa sublinieze mai multe aspecte in contextul procesului de extindere a posibilitatilor de tranzactionare prin introducerea produsului de 15 minute pe Piata intrazilnica de energie electrica, scrie un comunicat de presa.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar, marti,in mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu

In mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu va fi oprita alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de marti, din cauza unor lucrari, informeaza E-Distributie Muntenia, potrivit Agerp.

PRAHOVA: 10 perchezitii pentru destucturarea unei retele infractionale specializata in furt de energie electrica

Astazi, 18 ianuarie 2021, politisti anticoruptie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Prahova pun in executare zece mandate de perchezitie domiciliara, precum si cinci mandate de aducere emise pe numele a doi suspecti functionari publici si alte trei persoane fara calitate speciala, pentru savarsirea mai multor infractiuni, inclusiv furt de energie electrica, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Comparatoare de preturi pentru energie electrica si gaze si pe site-ul Consiliului Concurentei

Comparatoarele de tarife pentru ofertele furnizorilor de gaze naturale si energie electrica sunt acum disponibile si pe pagina web a autoritatii de concurenta, www. consiliulconcuretei. ro. in contextul liberalizarii pietei de energie electrica, comparatorul de tarife realizat de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE a fost accesat de multi consumatori casnici pentru a analiza ofertele furnizorilor, ceea ce a dus la o ingreunare a functionarii acestuia.

Electrica sprijina investigatia demarata de autoritati in ceea ce priveste furturile de energie electrica

Electrica SA informeaza ca sprijina investigatia demarata de autoritati in judetul Prahova in ceea ce priveste furturile de energie electrica si isi reafirma angajamentul privind respectarea legilor si a tuturor reglementarilor care ii sunt aplicabile in toate activitatile pe care le desfasoara, conform unui comunicat trimis redactiei.

Politia si Parchetul fac perchezitii intr-o ancheta privind furtul de energie electrica

Mai multe perchezitii se desfasoara, luni, 18 ianuarie, in judetul Prahova, intr-o ancheta privind f.

Perchezitii pentru probarea unor infractiuni de coruptie in legatura cu furt de energie electrica. Reactia Electrica

Zece perchezitii au loc luni dimineata la puncte de lucru ale unor societati comerciale si la locuintele unor persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, luare de mita, dare de mita, trafic de influenta, furt de energie electrica, modificarea fara drept a componentelor instalatiilor energetice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )