Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cat muncesc de fapt romanii? Mai mult fata de acum 30 de ani, dar mai putin fata de perioada pre-pandemica, spun cei mai multi dintre noi

Hotnews Hotnews,
 Cat muncesc de fapt romanii? Mai mult fata de acum 30 de ani, dar mai putin fata de perioada pre-pandemica, spun cei mai multi dintre noi

Mirel Ionascu avea o mica firma de catering unde dadea de lucru la circa 15 oameni. Cu mult inainte de a se auzi de Kurzarbeit, Mirel se gandea sa le dea liber angajatilor vinerea, pentru ca nu mai avea cum sa-i tina pe toti cu acelasi salariu cata vreme comenzile se imputinasera drastic. Apoi, a venit peste el pandemia. in primele zile eram in vrie. Eram cunoscuti doar pe zona de corporate- aveam cateva firme unde livram zilnic cateva portii de mancare, dar cum zona de corporate se inchisese, contractele au fost si ele suspendate. Fara finantari si aproape fara venituri, nu mai puteam face aproape nimic. Desi credeam ca pandemia ne va ingropa cu totul, de fapt ne-a propulsat, spune Ionascu. El recunoaste ca acum munceste mult mai mult decat inainte de pandemie, dar ca nu se compara cu volumul de munca cu care erau obisnuiti parintii lui. continuă pe Hotnews

Secretul celui mai bun mujdei de usturoi. Asa se prepara corect, de fapt, si il poti tine mai mult in frigider

Se stie ca usturoiul stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar si apara organismul de infectii. De altfel, francezii si spaniolii il combina cu ulei de masline si cu galbenus de ou, grecii il adauga in iaurt cu castraveti, iar romanii il piseaza si il amesteca cu ulei si apa, transformandu-l in mujdei. Iata cum se .

Carmen de la Salciua a facut anuntul care i-a uimit pe fani: Facem un copil sa ne lege mai mult!

Carmen de la Salciua a surprins cu un anunt care a creat valva in jurul ei. intrebata ce parere are despre posibilitatea ca aparitia unui copil sa lege persoanele implicate mai mult, celebra manelista a dat cartile pe fata. Carmen de la Salciua, declaratii despre copil. I-a uimit pe fani Carmen de la Salciua comunica .

FATA DE ACEEASI LUNA A ANULUI TRECUT Pretul spot al energiei pe bursa a crescut cu 16% in noiembrie 2020

Pretul energiei pe piata spot a bursei OPCOM Piata pentru Ziua Urmatoare - PZU) a avut o medie de 236,8 lei pe MWh in luna noiembrie a acestui an, cu 16,37% mai mult fata de pretul inregistrat in aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier.

Ana Maria Mazareanu: Ne-am dorit mult mai mult, nu stiu ce ne-a lipsit, poate atentia, concentrarea

Portarul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Ana Maria Mazareanu, a declarat, marti, dupa ultimul meci la CE din Danemarca, 24-35 cu Olanda, ca echipa si-a dorit mult mai mult la acest turneu si ca nu stie exact ce a lipsit pentru o performanta.

Magistrala nepasarii - Cum au ajuns trenurile Bucuresti - Timisoara sa faca mai mult decat in 1939

Intre Bucuresti si Timisoara trenurile fac 10 ore pe 533 km ceea ce este extrem de rau fiindca trenurile din 1939 erau mai rapide. O modernizare serioasa nu a mai fost facuta de 25 de ani si probabil vor mai trece doua - trei decenii pana cand trenurile vor reveni la timpii din 1996. O modernizare ca la carte ar costa 4 miliarde de euro si ar fi mare nevoie de ea, fiindca sunt destule portiuni unde trenurile sunt limitate la 30 kmh si unde s-au petrecut multe accidente. in articol puteti citi despre istoria magistralei M900, despre vremurile cand trenul era mai rapid ca masina si despre prezentul extrem de lent.

Prognoza meteo, azi, 15 decembrie 2020. Vremea se mentine inchisa, dar temperaturile anuntate sunt mai mari fata de normalul perioadei

Astazi, meteorologii anunta vremea frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Precipitatii nu vor lipsi nici in cursul zilei de marti, 15 decembrie 2020. Acestea se vor inregistra izolat, in prima parte a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )