Libnet.ro
UNICEF

11:31

CNAIR pregateste doua noi drumuri expres: Pascani Suceava si Suceava Siret

Adevărul Adevărul,
CNAIR pregateste doua noi drumuri expres: Pascani Suceava si Suceava Siret

Compania Nationala de Drumuri a semnat luni contractele de servicii Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru Drum Expres Pascani Suceava si Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru Drum Expres Suceava - Siret. continuă pe Adevărul

Drum expres de la Pascani la Suceava si pana la Siret: A fost semnat contractul de proiectare. Ar putea fi transformat proiectul in autostrada de la inceput?

Contractele de realizare a Studiilor de Fezabilitate si a Proiectelor Tehnice pentru circa 102 km de drum expres de la Pascani la Suceava si de la Suceava la Siret au fost semnate luni. Noua sosea de mare viteza ar urma sa vina in continuarea autostrazii A7 pe coridorul 9 Bucuresti-Ploiesti-Buzau-Bacau-Pascani, iar atat autoritatile locale, cat si cele de la Compania de Drumuri vorbesc de drumul expres Pascani-Suceava-Siret ca de autostrada A7. in caietul de sarcini proiectantul are ca sarcina sa studieze si posibilitatea realizarii proiectului direct ca autostrada.

A fost semnat proiectul de drum expres Pascani-Suceava-Siret

Contractele de realizare a Studiilor de Fezabilitate si a Proiectelor Tehnice pentru circa 102 km de drum expres de la Pascani la Suceava si de la Suceava la Siret au fost semnate luni. Noua sosea de mare viteza ar.

STUDIU: Doua noi simptome ale infectiei cu COVID-19 la copii

Potrivit unui studiu realizat de specialistii de la Queens University Belfast, doua noi simptome privind infectia cu COVID-19 in randul copiilor au fost descoperite. Doua noi simptome ale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )