Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cresc contributiile lunare pentru pensii. Cat costa cumpararea vechimii

Adevărul Adevărul,
Cresc contributiile lunare pentru pensii. Cat costa cumpararea vechimii

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca toate veniturile asigurate inscrise in contractele de asigurare sociala al caror nivel se situeaza sub nivelul salariului minim se vor modifica, prin notificarea asiguratului. continuă pe Adevărul

Cresc contributiile lunare pentru pensii. Cumpararea vechimii in 2021, cu 1.224 lei mai mare fata de anul trecut

Toate veniturile asigurate inscrise in contractele de asigurare sociala al caror nivel se situeaza sub nivelul salariului minim se vor modifica, prin notificarea asiguratului a anuntat Casa Nationala de Pensii Publice CNPP).

Dr. Nicolae Mircea Panduru: Obezitatea si diabetul zaharat cresc riscul atat pentru infectia cu SARS CoV-2, cat si pentru evolutia severa a COVID-19

Dr. Nicolae Mircea Panduru, specialist in diabet si nutritie la MedLife, vorbeste despre riscurile pe care le pot aduce diabetul si obezitatea, in contextul COVID 19. Obezitatea si diabetul zaharat cresc riscul atat pentru infectia cu SARS CoV-2, cat si pentru evolutia severa a COVID-19. Folosirea scorurilor de risc ajuta la depistarea persoanelor cu risc crescut de infectie si evolutie severa in proportie de 70-80%, inainte de infectie sau deteriorarea starii clinice.

Cat costa 1 metru patrat de pamant extravilan langa Bucuresti. Preturile comunelor din Ilfov

Cei care viseaza sa locuiasca la casa, pot considera drept o solutie inspirata achizitionarea uneia sau construirea pe un teren extravilan. Si pentru ca majoritatea isi doresc sa fie aproape de Capitala, preturile comunelor din Ilfov ar putea fi tentante. Afla cat costa 1 metru patrat de pamant extravilan langa Bucuresti. Romanii se muta la .

Cati romani au mers in Maldive in aceasta iarna. Suntem in top! Cat costa o vacanta de o saptamana

Cati romani au mers in Maldive in aceasta iarna. Studiile arata ca Suntem in top. Cat costa o vacanta de o saptamana, citeste in articolul de mai jos. Romanii au dat buluc in Maldive, la inceput de 2021. Cat costa o excursie pe destinatia exotica S-a aflat cati romani au mers in Maldive in aceasta .

Cat costa un metru patrat de pamant extravilan langa Bucuresti, in functie de zona?

Pentru cei care viseaza sa locuiasca, intr-o zi, la casa, achizitia unui teren extravilan reprezinta o solutie mai accesibila din punct de vedere financiar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )