Libnet.ro
UNICEF

09:00

Furnizorul de masti pentru persoanele defavorizate, somat sa le livreze luni. Orban: Altfel vom rezilia contractul

Adevărul Adevărul,
Furnizorul de masti pentru persoanele defavorizate, somat sa le livreze luni. Orban: Altfel vom rezilia contractul

Furnizorii de masti pentru persoanele defavorizate au fost somate sa le livreze cel tarziu luni, a declarat premierul Ludovic Orban, precizand ca, in caz contrar, contractele inmcheiate cu statul vor fi reziliate. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: Este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii, insa exista categorii defavorizate care sunt beneficiare de masti gratuite de la stat, prin achizitia facuta de Ministerul Sanatatii.

Turcan: Este imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii si profesorii

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca este imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii si profesorii din Romania, dar vor exista in fiecare scoala din tara dezinfectanti si masti pentru copiii din familii sarace sau care isi uita masca acasa, transmite Agerpres.

Alegeri locale in vreme de pandemie. Guvernul vrea sa cumpere masti pentru sectiile de votare Orban: Ma bazez ca vom organiza licitatia mai bine

Guvernul vrea sa cumpere masti pentru sectiile de votare, pentru a le fi date gratuit celor care merg sa voteze fara masca, a declarat joi premierul Ludovic Orban. intrebat despre costuri, Orban a raspuns: Asta n-am de unde sa va spun, cat vom plati pentru ele. O sa platim cel mai mic pret.

TRAIAN BASESCU: Nu poti sa pui fiecare primar in situatia de a face dupa capul lui.Nu e posibil ca Guvernul sa nu asigure masti pentru copii

Traian Basescu crede ca este nevoie de o metodologie in legatura cu deschiderea anului scolar si spune nu poti sa pui fiecare primar in situatia de a face dupa capul lui cum crede. Fostul presedinte preziceaca ca nu este posibil ca Guvernul sa nu asigure masti de protectie pentru copii.

Raluca Turcan: Este absolut imposibil ca Guvenrul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii (VIDEO)

Cu numai trei saptamani inainte de inceperea scolilor oficialii vin cu o veste proasta pentru parinti si copii. Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca este imposibil ca executivul sa asigure masti de.

Raluca Turcan: Este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii (VIDEO)

Cu numai trei saptamani inainte de inceperea scolilor oficialii vin cu o veste proasta pentru parinti si copii. Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca este imposibil ca executivul sa asigure masti de.

Ministrul Educatiei: Fiecare autoritate publica locala trebuie sa achizitioneze masti pentru buna desfasurare a activitatilor in unitatile de invatamant

Fiecare autoritate publica locala trebuie sa se ocupe de achizitionarea mastilor de protectie pentru elevi, odata cu inceperea noului an scolar. O spune ministrul Educatiei, Monica Anisie, care precizeaza.

Orange, anunt pentru milioane de clienti. Doua luni gratis pentru romani

Orange Romania, lider pe piata de servicii de comunicatii si date mobile, de ceva vreme a intrat puternic si pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si digital, si dupa ultimele informatii, compania a avut cea mai mare crestere de abonati in 2017, ajungand la 500. 000 de clienti. Ulterior, anul acesta, dupa o dezvoltare consistenta .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )