Libnet.ro
UNICEF

09:30

Legea pentru reechilibrarea contractelor - la vot, in Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea pentru reechilibrarea contractelor - la vot, in Camera Deputatilor

Proiectul care modifica Legea darii in plata, prevazand reechilibrarea contractelor de credit, se afla, acum, la vot, in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul a modificat Legea darii in plata

ACTUALIZARE - Piperea: Sunt semnale ca promulgarea legii se va amana pana la Craciun --- *ACTUALIZARE - Zamfir: O mare victorie in favoarea oamenilor cu credite la banci --- *ACTUALIZARE - CREDERE: Este un moment istoric --- *ACTUALIZARE - Legea pentru reechilibrarea contractelor de credit a fost adoptata in plenul Camere Deputatilor, cu 205 voturi pentru, 96 impotriva si 10 abtineri --- Proiectul care modifica Legea darii in plata, prevazand reechilibrarea contractelor de credit, se afla, acum, la vot, in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional.

Legea pentru amanarea platii chiriilor a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind amanarea platilor chiriei pentru perioada starii de urgenta. Astfel, locatarii ale caror venituri au scazut cu cel putin 15% in luna martie pot solicita amanarea chiriei, fara dobanzi sau penalitati. Cu toate acestea, locatarii vor fi obligati sa plateasca ulterior chiriile lunare a caror plata a fost amanata, esalonat, in rate egale,pana la 31 decembrie 2020.

E grav: Camera Deputatilor a adoptat legea UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc. Ce urmeaza

Asistam la sfarsitul regimului constitutional din Romania, iar tara se afla in colaps politic. Camera deputatilor a adoptat un proiect de lege propus de UDMR si prin care se infiinteaza si isi obtine autonomia Tinutul Secuiesc. Acest lucru s-a facut contrar constitutiei Romaniei. Cu toate acestea mai sunt pasi de facut pana la intrarea in aplicare a legii.

Autonomia Tinutului Secuiesc, adoptata tacit de Camera Deputatilor. Ce prevede controversatul proiect si cine are decizia finala

Proiectul prin care Tinutul Secuiesc devine regiune autonoma cu personalitate juridica in Romania a trecut, tacit, de Camera Deputatilor.

Un proiect de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat tacit, fara dezbatere, un proiect de lege care acorda autonomie administrativa Tinutului Secuiesc. Initiativa legislativa a fost depusa de deputati UDMR cu o zi inainte de Craciun, in 2019. Proiectul va intra in dezbaterea Senatului care este forul decizional in acest caz.

Autonomia Tinutului Secuiesc: Pe cine da vina Orban pentru faptul ca proiectul a trecut de Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins, in loc sa lanseze amenintari si.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )