Libnet.ro
UNICEF

19:15

Numarul contractelor de munca suspendate a depasit un milion. Alte 200.000 au fost incetate definitiv

Adevărul Adevărul,
Numarul contractelor de munca suspendate a depasit un milion. Alte 200.000 au fost incetate definitiv

Numarul contractelor de munca suspendate de la demararea starii de urgenta a depasit un milion, in timp ce alte 200. 000 de contracte au fost incetate, arata cele mai recente date publicate de Ministerul Muncii. continuă pe Adevărul

Numarul de contracte de munca suspendate se apropie de un milion

Un numar de 994. 407 contracte individuale de munca au fost suspendate de la intrarea in vigoare a starii de urgenta 16 martie), pana in prezent, potrivit cifrelor Inspectiei Muncii date publicitatii marti de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS).

Numarul contractelor de munca suspendate de la declararea starii de urgenta se apropie de 1 Milion

Un numar de 952. 929 de contracte individuale de munca au fost suspendate de la intrarea in vigoare a starii de urgenta 16 martie), pana in prezent, potrivit cifrelor Inspectiei Muncii date publicitatii de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS).

Salariatii care au copii si se afla in perioada de insertie vor primi stimulentele, chiar daca au contractele de munca suspendate

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anuntat miercuri pe pagina sa de Facebook ca parintii a caror contracte de munca au fost suspendate sau intrerupte pe perioada starii de urgenta vor primi stimulentele de insertie, neintrerupt, timp de 90 de zile.

900.000 de locuri de munca, suspendate. Angajaii ar putea beneficia de somaj tehnic

Peste 180. 000 de romani au ramas fara loc de munca si aproximativ 900. 000 au contractele suspendate. Potrivit informatiilor furnizate Ministerul Muncii, domeniile cel mai afectate de criza sunt industria prelucratoare, comertul cu ridicata si amanuntul, hoteluri si restaurante si constructii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )